REGGELI KÍMÉLŐ TORNA KARLIE KLOSSAL

karlie_kloss_wallpaper6.jpgA mai szombati reggel sajnos ugyan úgy indul, mint egy átlagos hétköznapi nap. Mivel ez már a 6. munkanap a héten, egy kicsit frissítsd fel magad egy gyors és üdítő tornával. Karlie mutatja, hogy hogyan csináld.

1.

Először is a mindenki által jól ismert törzsemelés. Nincs más dolgod, mint a kezeidet elhelyezni a a válladdal egy vonalba, majd kezd el felemelni magad, de csak addig ameddig kényelmes. Ne erőltesd meg magad, mert könnyen becsípődhet a derekad.

karlie-stretch-11.gif

 

2.

A nyújtás is fontos. Tedd az egyik lábad a másik lábadnak a térdére, majd fogd meg azt a térded amin a másik lábad helyezkedik, és óvatosan kezd el hátrafelé húzni.

karlie-stretch-2.gif

 

3.

Most pedig lazítsuk el a nyakizmokat. Hajtsd oldalra a fejed, majd a füled mögé helyezd el két ujjad és egy kicsit nyomd lefelé a fejed, hogy a nyakizmaid meglazuljanak.

karlie-stretch-3.gif

 

4.

Ebben a gyakorlatban a karizmokat fogjuk megnyújtani. Tarts magad elé a kezed hajlítva, majd a behajlított karod könyökét húzd hátra, hogy a nyújtani kívánt karod teljesen a fejed mögé érkezzen.

karlie-stretch-4.gif

 

5.

Ezt a gyakorlatot szinte mindenki ismeri általános iskolából vagy középiskolából. Biztos vagyok benne, hogy te is így szoktad megnyújtani a lábaidat egy futás után, mint ahogy Karlie csinálja.

karlie-stretch-5.gif

 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr137057663

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása