EXTRÉM MINTÁS CUCCOK - EZ A BLACK MILK CLOTHING
EXTREME CLOTHES - THIS IS THE BLACK MILK CLOTHING

homepage-aus.jpg

Disney mintás, csontváz mintás vagy éppen agymintás cuccok. Ez a Black Milk Clothing. A márka extrém dolgait azonban egy világ szereti. Talán soha nem fogjuk megtudni a választ, hogy miért, de ha te még nem ismered, akkor itt az ideje.

Az ausztrál származású James Lillis a Black Milk Clothing márka megálmodója teljesen új értelmezést adott az alsó nemű ruházatnak. Legelső kollekciójában olyan mintákat használt mint például a galaxis, vagy  az emberi belső szervek. És a 21. században melyik lány az, aki ne akarna egy csupasz emberi izmokat ábrázoló leggingseket vagy fürdőruhákat?

1656556.jpg

A márka 2009-ben alakult, azonban mondhatni, hogy mára már teljesen kinőtte önmagát. A fürdőruhák és a leggingsek mellett szoknyák, shortok, overálok, ruhák, és még sok más dolgot készít James és csapata. Természetesen mostanra a sok extrém minta mellett visszafogott mintájú, vagy egyszínű dolgokat is tervez a márka kedvelőinek.

6956456.jpg

Főleg az alternatív stílust kedvelő lányok körében vált népszerűvé a Black Milk, de szerintem bármilyen stílusban megállja a helyét egy-egy ruhadarab. Ha szeretnél te is egy extrém darabot a márkától, akkor látogasd meg az online shoppot: https://blackmilkclothing.com

Ha Te is kedveled az extrém dolgokat, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Így néznek ki a világ legdrágább magassarkúi

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr337065887

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása