RUHADARABOK, MELYEKET NEM KELLENE VISELNÜNK A MUNKAHELYEN
CLOTHES WE SHOULD NOT WEAR AT WORK

2121321321.jpg

Mindennek megvan a maga ideje - szokták mondani. Így a megfelelő öltözéknek is. Nem mindegy, hogy mit veszünk fel egy vacsorára, és az sem mindegy, hogy mit veszünk fel a munkahelyünkre, de sajnos sok embernek erről fogalma sincsen.

There are some type of clothes which could not be weared in the office. You should choose your outfit carefully for work. Here is some examples which you should avoid when you are preparing for work.

Feltűnés? Soha!

Ez a szett tökéletes egy kis koktélozáshoz, bulihoz, de nem a munkahelyünkre. Vad színek, túl vastag és kicsit sem konzervatív nyaklánc. Soha, de soha ne vegyünk fel hasonlót ha dolgozni megyünk...

Being wild? Never!

It's a great set to go out for a coffee or coctail but not for your workplace. Wild colors, non-conservative necklace.. Too much for a workday...

new-york-str-rs14-3703.jpg

Rövid szoknya? Ne viccelődjünk!

Lehajolunk egy iratért és boom! Máris kint van mindenünk. Lehet, hogy nagyon csinosnak érezzük magunkat a kis szoknyánkban, de azok az emberek akik látják, hogy tényleg mindenünk látszik..Ők szerintem nem fogják annyira jól érezni magukat. És ez vonatkozik a még iskolába járó lányokra is. Ne miniszoknyába akarjatok feltűnést kelteni! Anélkül is lehet igazi kisugárzásunk.

Short skirt? Is it a joke?

Wearing short skirt makes you not to lean otherwise your colleagues will see everything (i said EVERYTHING) of you. Maybe you are really pretty when you are wearing your favourite sexy skirt, but please. It's a workplace. Better you will take your short skirt in your "let's be ready for party" wardrobe.

shortshorts.jpeg

Nincs szükség a vállunk, hátunk, és dekoltázsunk mutogatására sem

Egyik kollégánk, kolléganőnk sem lesz kíváncsi a vállunkra vagy a hátunkra, a dekoltázsra meg főleg nem. Felejtsd el a spagetti pántos pólókat, vagy a háton kivágott darabokat és a pánt nélküli pólókat is.

Do not show your shoulders, back, nor your décolleté. ,

It is not the right time for it.  Forget the top which is strapless, backless, or having spaghetti straps. Maybe it's hot outside but i am sure, there is an air-conditioning in your office.

b075a68ea2901ed1ab4154ca47399a46.jpg

Az otthonra való darabokat is felejtsük el

Túlságosan szakadt farmer? Papucs? Cicanadrág? Ne is próbálkozzunk.. Szerintem ezzel mindent elmondtam.

Leave your home-outifit clothes at home

Denim cutoffs? Flip-flops? Yoga-pants? Don't even try it..

what-not-ot-wear-to-work.jpg

 

a hajunk és a sminkünk sem mindegy

 

Nem mindegy, hogy hogyan néz ki a hajunk

Lehet, hogy a vizes hatású haj manapság nagyon trendi és felkapott. De soha nem a munkahelyen! Biztos lehetsz benne, hogy a hátad mögött olyan megjegyzések fognak repkedni, mint például "ma sem mosott hajat, biztos nincs pénze samponra sem vízre". Ha nem tudunk mit csinálni vele, akkor csak fogjuk össze.

You have to care for your hair

Maybe wet hair it's cool on the runaway but please. Workplace isn't the runaways except if you are a modell or something like that. In an office your colleagues will say "oh my god she didn't was her hair again". Do you really want it? It's looks sloppy...

wet-hair-at-work.jpg

Túl extrém smink

A munkahely nem egy disco és nem is egy házi buli, ahol majd a haverjaid bókját várjuk, hogy milyen istenien festünk ma. Használjunk egy kis tust vagy szemceruzát, alapozó a bőrhibákra és ennyi. Nem kell túl lihegni. A főnök szívébe úgyis a jó munkával tudunk belopózni és nem a kinézetünkkel.

Extremely dark make-up

Working is not a party where we are having fun with our friends. We don't have to wait for compliments. If you want to get your boss's confidence you don't have to look nice all the time. Do your job well and everything will be fine.

5ce839768f50f2c87a938d3b8f223008.jpg

Ha egyetértesz a cikkben leírtakkal, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Víz és föld - Ez a Valentino 2015-ös tavaszi kampánya

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr727088085

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása