HARISNYA UTÁLÓK FIGYELEM!
DO YOU HATE TIGHTS?

54687654.jpg

Nagyon sok olyan női társunk van, akik még mindig utálják a harisnyákat és valljuk be, ez teljesen érthető. Azonban most olyan összeállításokat hoztam nektek, melyek elgondolkoztatnak majd egy kicsit, hogy azért a harisnyáknak van egy jó oldala is.

There are a lot of women who hate tights. Well, we are totally understand it but i show you some outfit which will change your mind.

A harisnya valóban nem egy kényelmes viselet, de azért nagyon jól mutat rajtunk, ha egyszer rávesszük magunkat, hogy viseljük. Ha nem is mindig, de egy hónapban egyszer kibírjuk, hogy egy fél napra ilyet vegyünk fel. A 2014-es évben például az apró pöttyös harisnyák voltak a divatosak, és néhány lányt megkérdeztem, hogy honnan szerezték be őket. 10 lányból 8 a Calzedonia márkaboltot mondták. Talán ez az a márka, aki minden évbe megmondja, hogy mi legyen a harisnya divat, így ajánlom figyelmetekbe ha egy jó minőségű harisnyát szeretnétek vásárolni.

Tights are not so confortable to wear but it looks good when we are wearing them. If we are not planing to wear it everyday then we should use it once in a months to change our look a little bit. In 2014 those tights were so popular which have got little dot prints on it. I was going to ask some girls where did they buy theirs tights and 8 of 10 said "in Calzedonia". I think this is the brand which makes the tights alive.

3_3.jpg

És most térjünk rá a szettekre. Egy harisnyát lehet hordani sikkesen, divatosan, lazán, vagányan. De az extrém stílust kedvelő lányok is előszeretettel hordják őket. Ha télen szeretnétek harisnyát hordani, akkor az is megoldható. Amennyiben nem vagyunk fázós típusok, akkor természetesen a normál (8 denes) harisnyákat is hordhatjuk, viszont ha nem akarok szétfagyni jobb lesz, ha a 20 vagy 40 denesek közül válogatunk.

And now let's talk about the sets. Tights can be elegant, chic, cool and extremely hot. Also can be extremely wild too if you like alternative styles. But they can be also weared in winter. If we want to wear them when it is cold outside then we need to buy tights with 20 or 40 den.

1_5.jpg

Én általában a fekete harisnyákat szoktam többnyire venni, mert azokat bármihez felvehetem. Inkább a többi ruhadarabom legyen színes és ne a harisnyám. Lehetőleg rövidebb, térd feletti vagy térdig érő szoknyákhoz vegyük fel őket (főleg a mintás darabokat), vagy shortokhoz. Ha shorthoz szeretnél harisnyát venni, akkor mindenképpen a 8 deneset választ, és hozzá vegyél fel egy térdig érő zoknit. Hidd el, remekül fel fogja dobni a szetted.

I prefer to buy black tights because i can wear them with everything. If you want to wear tights with patterns then do it with shorter skirts or skirts which are ankle-lenght but you can also wear them with shorts. And if you want to wear a really sexy set, then wear tights with 8 den and use knee-lenght socks too to make your look cute and wild at the same time.

2_5.jpg

Ja és ne felejtsük el azt sem, hogy a harisnya igazán nőies kinézetet adhat nekünk, még akkor is ha éppen egy lapos cipőt vagy csizmát veszünk fel hozzá.

And don't forget about this thing: Tights can make you feel like a real woman. No matter if you are wearing heels or boots.

Ha neked is tetszettek az ötletek, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Így hordjunk térd alatti szoknyát stílusosan

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr287095511

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása