MÉG MINDIG HÓDÍT A PASZTELL KÉK
PASTEL BLUE CLOTHES ARE TRENDING

156565.jpg

Még mindig nagyon kedvelt szín a pasztell kék. A lányok előszeretettel hordanak ilyen színárnyalatú kabátot, pulóvert. És hogy miért? A cikkből kiderül..

Nekem először mindig egy babaszoba jut eszembe amikor meglátom a pasztell kék színt. Azonban higgyétek el, hogy ha felveszünk egy ilyen színben pompázó kabátot, máris másabb hatása lesz. Ha azt hiszed, hogy túl kislányosan fogsz kinézni akkor tévedsz. Valóban van egy apró "fiatalító hatása" de az annyira elenyésző, hogy szinte észre sem lehet venni. Annyi a dolgunk, hogy a megfelelő darabokat kell összeválogatnunk a szettünkhöz.

1_8.jpg

Szerintem az a legésszerűbb, ha maradunk a fekete-fehér (vagy a fehér helyett szürke) alapoknál, és ahhoz adjuk hozzá ezt a csodálatos kék színt. Ha szereted az óriási ékszereket, akkor azokat se felejtsd el otthon hagyni. Bár ezeken a képeken pont nem látszik az, hogy vajon hogyan nézhetnek ki a dolgok néhány ékszerrel, tudnod kell, hogy nagyon jól mutatnak ezzel a színnel.. A lényeg az, hogy jó nagy legyen a nyaklánc és a szettedhez illő legyen.

2_8.jpg

Ha te is kedveled a pasztell színeket, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: 5 érv a hosszú kabátok mellett

Ha bármilyen kérdésed van, akkor írj az lbfhuninfo@gmail.com e-mail címre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr87119231

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása