A MAGAS DEREKÚ FARMERNADRÁGOK ÚJRA DIVATOSAK
MOM JEANS ARE FASHIONABLE AGAIN

c4b8d6402a133857f5b379afdfd784f1.jpg

A magas derekú farmernadrágok a régi idők kedvelt darabjai közé tartozik. Azonban tudnunk kell azt is, hogy ez a kedvelt darab mostanára újra divatosnak számít.

Tavaszias darab

Jobban belegondolva, ezt a nadrágot nagyon sokféle képen hordhatjuk, mert rengeteg arca van. Nem kell más hozzá, mint egy adag kreativitás, na meg persze a farmer. Ez a darab egy egyszerű póló+blézer kombinációval is nagyon jól mutat, így nem kell hozzá egy tucat csillogó ékszer, vagy más egyéb kiegészítő. Ha kedveljük az egyszerű és kényelmes darabokat, akkor ez a nadrág a megfelelő választás.

1_1.jpg

Igazi retro

Ne felejtsünk el más retro ruhadarabokat vagy kiegészítőket adni a magas derekú nadrágunkhoz. Leopárd minta, Converse tornacipő, crop topok, vagy egyszerű ingek. Wayfarer vagy clubmaster napszemüvegek használata szinte kötelező, amennyiben ragyogó napsütéses idő van.

2.jpg

Övvel is jól mutat

Ha szeretünk övet hordani, akkor ne hagyjuk ki semmi képen sem, ugyanis ez az egyszerű kiegészítő még jobban feldobja a szettünket. Én személy szerint az első képen látható összeállítást választanám, mert nagyon kedvelem a barna bőrövek és a kék farmernadrág együttes színkompozícióját. Nagyon egyedi, stílusos, és abszolút retro.

Ha te is szívesen hordod a retro darabokat, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Az otthoni nacik is lehetnek stílusosak

Ha bármilyen kérdésed van, akkor írj az lbfhuninfo@gmail.com e-mail címre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr297180727

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása