ÍGY HORDJUNK KHAKI SZÍNŰ RUHADARABOKAT STÍLUSOSAN
THERE ARE MANY WAYS TO WEAR ARMY GREEN

0895148d3212f84ddb4c0058cb4450ed.jpg

A khaki egy nagyon kedvelt zöldes árnyalat, mely már évek óta divatosnak számítanak. Azonban nem mindegy, hogy hogyan hordjuk őket. Mint minden színnél, itt is oda kell figyelnünk, hogy mivel kombináljuk.

Hordjuk fehérrel

A fehér egy olyan szín, amihez szinte minden passzol. Mondhatni ez az egyik legjobb választás a khaki színhez azoknak, akik nem szeretnek túlságosan színes dolgokat hordani, és mindig leragadnak a fekete-fehér kombinációknál. Nos, ha tényleg szeretünk fehér ruhadarabokat hordani, akkor adjunk hozzá egy keki színű kabátot vagy nadrágot. A kiegészítőkről se feledkezzünk el. Én inkább visszafogottabb, kevésbé feltűnő ékszerekre voksolnék, viszont a táskánk lehet szembetűnőbb darab.

1_4.jpg

Laza viselet

Ezt a színárnyalatot nem akkor szoktuk választani, amikor éppen egy bálba indulunk. Inkább akkor, amikor szeretnénk jól kinézni, és szeretnénk kényelmesen érezni magunkat egy átlagos hétköznapi munkás vagy sulis napon. Használhatunk a fehér mellett szürke vagy fekete színeket is, mert ezekhez is nagyon jól passzol. Itt se felejtsétek el a kiegészítőket! Ha van egy jó napszemüveged és mondjuk süt a nap, akkor mindenképpen vedd elő a táskádból!

2_3.jpg

A színek kedvelőinek

Természetesen nem kötelező csak és kizárólag feketét, szürkét, és fehéret használnunk. Ha tényleg kedveljük a színeket, akkor miért ne vehetnénk fel a szivárvány összes színét a khaki színű kabátunkhoz vagy nadrágunkhoz? Hisz így is nézhetünk ki tökéletesen.

3_3.jpg

Ha te is szívesen hordasz khaki színű ruhadarabokat, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: A legok stílusosan öltöztetik fel a kiegészítőket

Ha bármilyen kérdésed van, akkor írj az lbfhuninfo@gmail.com e-mail címre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr227251623

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása