LE A MELLTARTÓKKAL - AZ ÚJ DIVAT

78945654.jpg

Melyik az a nő aki szeret kényelmetlen melltartókat hordani? Szerintem egy kezünkön meg tudnánk számolni. Most azonban megmutatom nektek, hogy hogyan öltözhetünk divatosan a fehérnemű nélkül. De sajnos ez nem minden nőnél lehetséges...

Azt előre tisztáznunk kell, hogy ez a trend valószínűleg csak a kisebb mellű nőknek áll jól. Sőt, még olyankor is vannak kivételek. Ha szeretnénk ezt a trendet követni, akkor azt mindenképpen ízlésesen, és divatosan kell tennünk. Ha nincsenek olyan ruhadarabjaink amelyekkel ezt a stílusosságot előidézhetjük (melltartó nélkül), akkor jobb ha elfelejtjük az ötletet, vagy indulunk bevásárolni.

3_4.jpg

A no-bra stílushoz az egyik legjobb felső a kötött pulóverek. Ízléses és rendkívül stílusos. Na meg persze nagyon kényelmes is. Ez nem egy tavaszi vagy nyári összeállítás, de a hűvösebb kora tavaszi időkben még mindig jól jöhet egy ilyen kötött felső.

1_5.jpg

Az ingek is nagyon jó választások lehetnek, ha a megfelelő szabásúakat választjuk. Ne mutassunk túl sokat magunkból, mégis legyünk szexik és nőiesek. Ne felejtsük otthon az újra divatos trapéznadrágokat, se a velúr kabátunkat. 

Ha te sem szereted a melltartókat, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Így hordjunk keki színű ruhadarabokat stílusosan

Ha bármilyen kérdésed van, akkor írj az lbfhuninfo@gmail.com e-mail címre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr707266171

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása