A SZÜRKE SZÍN AZ ÚJ FEKETE
GREY IS THE NEW BLACK

b61d3559c2164ce53986800fc16f88ea.jpg

Szinte minden nő gardróbjának alap színe a fekete szín. Itt az ideje egy kicsit változtatni, és lecserélni az összeset szürke árnyalatú dolgokra. Legyen a szürke az új fekete! De azért ne dobjunk ki minden fekete cuccot....

Mindenhez illik

Csak úgy mint a fekete szín, a szürke is mindenhez illik. Felvehetjük vidámabb színekkel, de akár a feketét is használhatjuk mint kiegészítő szín. De ha úgy van kedvünk, akkor nyugodtan hordhatunk tetőtől talpig szürke árnyalatú ruhadarabokat. A feketével ellentétben nem lesz temetés hangulatú kinézetünk.

1_6.jpg

Rendkívül elegáns

Akár ki is jelenthetjük, hogy elegánsabb, mint a fekete. Egy szürke kosztüm mindig magabiztosabb megjelenést nyújt, mint egy jól megszokott és mindenki által használt fekete összeállítás. Sokkal sikkesebben, stílusosabban nézhetünk ki, ha a fekete színt kicsit háttérbe szorítjuk, és egy világosabb szürke árnyalatot használunk alap színként. 

2_5.jpg

Tavaszias szín is lehet

A feketénél sokkal tavasziasabb szín a szürke. Ha napsütéses időnk van, akkor egy világos színárnyalatú öltözékben sokkal jobban fogjuk magunkat érezni, ugyanis ez nem szívja magába a meleget annyira. Ráadásul sokkal frissebb hatású lesz kinézetünk, ha szép pasztell vagy fehér színekkel kombináljuk szürke ruhadarabjainkat.

3_5.jpg

Ha te is kedveled a kalapokat, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Hogy miért a kalap az egyik legstílusosabb kiegészítő? Hát ezért!

Ha bármilyen kérdésed van, akkor írj az lbfhuninfo@gmail.com e-mail címre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr667291495

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása