A CSIPKÉT IS LEHET DIVATOSAN HORDANI
NEM CSAK DIVATOS, DE EGYEDI IS

 97897564.jpg

A csipkés ruhadarabok önmagukban is rendkívül stílusosak és mindig jól mutatnak, így bátran állíthatjuk, hogy ezeket már csak tökéletesíteni lehet. És hogy hogyan? Már mutatom is!

Csak lazán

A csipkét a nők többsége általában akkor szokta hordani, amikor elegánsan akarnak öltözni. Azonban ez nem csak arra jó. Nem kell az elegánsnak szánt darabokat mindig ugyan úgy hordani. Vigyünk bele egy kis egyediséget és mutassuk meg, hogy milyen ízlésesen kreatív és kényelmes szetteket tudunk összeállítani. Persze kedvenc kiegészítőinket se hagyjuk otthon, mert egy szép ékszer vagy egy jó táska mindig feldobja kinézetünk hangulatát.

3_7.jpg

A jól megszokott

Bizonyára mindannyian láttunk már gyönyörű csipkeruhákat. Szinte minden alkalomhoz illik, és könnyen lehet belőlük tökéletes összeállításokat varázsolni. Felejtsük el azt, hogy a csipkéhez más csipke darabokat adjunk! Próbáljuk meg a szettet más anyagokkal (például bőrrel) feldobni. Ha bőrrel kombináljuk ezeket a csodás ruhákat, akkor kinézetünk vagány és szexi, mégis nőies lesz.

1_10.jpg

Egy kis feltűnés

Nem muszáj mindig a fekete fehér összeállításoknál maradni, ha kedveljük a színeket. Ha kedveljük az extrém dolgokat, akkor a csipke az egyik legmegfelelőbb "alapanyag" egy igazán stílusos szett elkészítéséhez. Mint mondtam, a csipke önmagában is tökéletesen mutat, viszont ha megspékeljük más tekintetvonzó darabokkal... ....akkor... nem is tudom megfogalmazni. A képek magáért beszélnek!

2_9.jpg

Ha te is szereted a csipkés darabokat, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Így hordjunk farmerkabátot divatosan

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr737378160

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása