ÍGY ÓVJA KÖRMEINKET A SHELLAC
A CND MÁRKA BEMUTATTA LEGÚJABB KOLLEKCIÓJÁT

4542112.jpg

Meghívást kaptam a Belvárosi Creative Stúdió sajtótájékoztatójára, ahol a CND legújabb kollekcióját mutatták be csütörtökön. Az új kollekcióval közelebbről megismerkedhettünk, és ki is próbálhattuk őket.

Mi a Shellac?

A Shellac számomra eddig nem ismert dolog volt, viszont most közelebbről megismerkedhettem vele. Hasonlóan UV fényre köt, mint a zselék, de sokkal közelebb áll a körömlakkokhoz. Az átlagos lakkok és a Shellacok között annyi a különbség, hogy a körömlakkok körülbelül 7 napig tartanak, míg a Shellac több mint 14 napig csodálatosan mutat körmünkön. Sem előtte, sem utána nem kell felreszelni, csiszolni természetes körmeinket.

A Shellacot is több rétegben kell felvinni körmeinkre, csak úgy, mint a zseléket. Először fel kell kennünk egy tapadást biztosító alap lakkot, majd 2 réteget a színből, és végül a fedőfény lakkot. A leszedése pedig leoldással történik, ami kíméli körmeink egészségét és szépségét.

94564564.jpg

Vinylux körömlakkok

A Shellacok mellett megismerkedhettünk a Vinylux körömlakokkal is. Ezek a lakkok azért különlegesek, mert 7 napig tökéletes körmeink lehetnek (ha a szabályokat követve visszük fel őket). Emellett rendkívül gyorsan szárad. Én csütörtökön kipróbálhattam saját körmömön egy nude színárnyalatot, és 8,5 perc alatt már nyúlhattam is a táskámba. Egyébként nagyon tetszik ez a szín, és valószínűleg hamarosan be is fogok szerezni belőle egyet.

dsc_0109.jpg

Szeretném megköszönni a Belvárosi Creative Stúdiónak a meghívást, és azt, hogy megismerhettem a CND nagyszerű termékeit. Illetve köszönöm az értékes ajándékokat is.

dsc_0131.jpg

dsc_0124.jpg

512125454.jpg

Ha bármilyen kérdésed van, akkor írj az lbfhuninfo@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr857617720

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása