AZ IDEI NYÁR LEGSZEBB STREET STYLE VISELETE
HORDJUNK FEHÉR RUHÁKAT HŐSÉGBEN

645645123213.jpg

Talán ez az egyik olyan ruhadarab, ami vonzza a szemeket. Ha megfelelő összeállításban hordunk egy fehér színű ruhát, akkor lélegzetelállító outfittet hozhatunk létre. Pedig csak egy egyszerű ruhadarabról van szó.

Friss érzet egész napra

Hiszen a fehér szín a frissességet is jelenti. Ha egy egyszínű fehér ruhában jelenünk meg valahol, akkor biztosak lehetünk benne, hogy az összes szem ránk fog szegeződni, és nem azért, mert bénán nézünk ki. Próbáljunk meg az alakunkhoz megfelelő ruhákat választani, mert könnyen meglehet, hogy egy elszabott vagy nem a testünkhöz illő ruha csak rontani fogja közérzetünket. Fő a kényelem!

1_15.jpg

Kombináljuk pasztell színekkel

Amennyiben nem szeretnénk tetőtől talpig fehérben lenni, válasszunk pasztell színű cipőt és/vagy táskát. Én rózsaszínt vagy baba kéket választanék magamnak, mert ezek a színek nem fogják elterelni a figyelmet a ruháról. Viszont ha tehetjük, az ékszereink színe legyen inkább ezüstös vagy visszafogott fehér köves, mert ne feledjük; most a ruhán van a hangsúly!

2_14.jpg

Válasszunk különleges darabokat

Az egyszerű fehér ruha is mutat önmagában, azonban ha valamilyen különleges darabot választunk, akkor csak fokozzuk varázslatos kinézetünket. Nekem személyes kedvencemmé vált a jobb oldalon található outfit. Ez a különleges fehér ruha rendkívül jó választás. Szerintem az teszi a legkülönlegesebbé, hogy a felső része olyan, mintha egy ing lenne. Remekmű! Ráadásul a viselőjének is rendkívüli ízlése van, hiszen a klasszikus Chanel fekete slap bag nagyon jól mutat a szettel.

3_10.jpg

Ha neked is tetszenek a fehér ruhák, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: A magas derekú shortok ezer arcai

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr57629914

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása