6 OK ARRA, HOGY A VASTAG SARKÚ MAGASSARKÚ CIPŐK A LEGJOBBAK
NEM CSAK MAGASSARKÚ KEDVELŐKNEK!

5656230.jpg

Biztosan te is számtalanszor gondolkodtál azon, hogy vajon miért hordanak néhányan ilyen "ronda cipőt", vagy pont az ellentétét. Most elárulok nektek 6 okot, hogy miért érdemes beszerezni egy ilyen cipőt.

Első sorban nagyon különlegesek

Ezekről a magassarkúkról nem mindig lehet eldönteni, hogy most jól néznek e ki vagy sem. Egy csúnya cipőt lehet tökéletesen hordani míg egy csodás cipőt is lehet förtelmesen. Én úgy gondolom, hogy a lábbeli az egyik legfőbb alapköve kinézetünknek (és tudnod kell, hogy én egy kicsit cipőmániás is vagyok). Viszont én sem a cipőhöz szoktam öltözködni, hanem a szetthez veszem fel a hozzá illő cipőt. Így azt ajánlom, hogy ha vastag sarkú cipővel próbálkozunk, válasszunk olyan cipőt ami illik a stílusunkhoz. Ez azért fontos, mert nem mindig csak egy outfitthez tudod majd felvenni azt a cipőt, hanem tudod kombinálni is. Egy ilyen lábbeli ráadásul rendkívül különlegessé tudja varázsolni kinézetünket. 

A kényelem sem mellékes

Azért sorolom másodikként, mert látszik rajtuk, hogy sokkal kényelmesebbek mint vékony sarkú társaik. Ezekben a cipőkben sokkal kevesebbet kell egyensúlyozni, illetve sokkal kevesebb az esély arra, hogy sarkunk beleakadjon a legkisebb lyukba amit az úton pont megtalálnánk, ha normális magassarkú lenne rajtunk.

2_15.jpg

Stabil lábakon állhatunk

A legtöbbünkkel már biztosan előfordult, hogy néha kicsit megingott a vékony sarok, vagy letört. A vastag sarkú lábbelikkel ez nem fog megtörténni! Legalábbis remélhetőleg. Én még nem láttam olyat, aki egy vastag sarkat le tört volna. De olyat se nagyon, akinek megingott volna. Nyilván ennek a cipőnek is vannak hátulütői, de közel sem annyi, mint a normál vékony sarkú cipellőknek.

És most jöjjön a hátulütő

Újra meg kell tanulni járni. De ha nem is járni, akkor megszokni a vastag sarkakat. Persze ezt megint csak ember válogatja, illetve a sarkak magassága. Valaki felveszi és egyből úgy tud benne menni, mint bármi másban. Én például nem hordok túl sokat magassarkút, így nekem ezek a sarok vastagságok kicsit feladták a leckét. 1-2 óra múlva benne már tökéletesen "egyesültem" a sarkakkal. A türelem csodákra képes.

1_16.jpg

Hihetetlenül nőies tud lenni

Ahogyan azt a képeken is láthatjuk, egy jól összeválogatott outfittel hihetetlenül nőies kinézetünk lehet. Mivel ezek a cipők (ahogyan azt már írtam) különlegesek, így ez egész kinézetünkre hatni fog.

Nem kell sűrűn cseréltetni a flekket

A flekket könnyű széttaposni a vékony sarkú magassarkúknál. Viszont ezeknél a lábbeliknél egy kicsit más, hiszen a vastagság miatt nem csak egy 4 mm-es ponton állunk, hanem 2-3 centiméteren. Persze azért már ha nagyon elkopik cseréltessük ki mindenképpen, hogy még véletlenül se sérüljön a cipő.

3_11.jpg

Ha te is szeretnél beszerezni egy ilyen cipőt, akkor itt van néhány darab, amire érdemes lecsapni.

645312321.jpg

1. Spirit Heels in Black - POPCHERRY.COM.AU

2. Nly Sohes Chunky High Heel Sandal - NELLY.COM

3. Topshop Roscha High Heel Sandals - TOPSHOP.COM

4. Wide Fit Tan Platform Ankle Strap Heels - NEWLOOK.COM

5. LUCLUC White Buckle Strap Heavy Bottomed Sandals - LUCLUC.COM

6. Nly Shoes Block Heel Open Toe Pump - NELLY.COM

7. Fashion Thirsty Womens Block Mid High Chunky Heels Ankle Strappy Party - AMAZON.COM

8. Chinese Laudry Avenue lemon Suede Platform Heels - LULUS.COM

Ha te is szereted a cipőket, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: A platform cipők is lehetnek stílusosak

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr377648050

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása