NES - KIDOLGOZOTT UNIKÁLIS LÁBBELIK MAGYAR TERVEZŐTŐL
AZ ODAFIGYELÉS ÉS IGÉNYESSÉG HÁZASSÁGA

680350.jpg

Múlthét végén egy meghívót kaptam a NES márka bemutatójára, ahol a Slowness névre keresztelt legújabb kollekciót mutatta be a tervező, Szilágyi Andrea és csapata.

Mindig örömmel tölt el, amikor egy magyar tervező munkáiról írhatok nektek, olvasóknak. November 4-én délután 4-től csodálhattuk meg Szilágyi Andrea munkáját a Secret Showroomban.

Mert az alkotáshoz idő kell 

"A Párizsban is Bukarestben is kiállító Szilágyi Andrea tervező cipői izgalmas világokat képviselnek: az avantgard lázadásának forradalmi tüzét és az intimitás gyengédségét. A kollekció az etikus divat elvei szerint fenntartható módon készült, az utolsó cérnaszálig természetes alapanyagokból. A cipők, csizmák és a kiegészítőkén önmagában is izgalmas kamáslik növényi cserzésű bőrből, újrahasznosított filcből, lószőrből, pihe-puha báránybundából és vulkanizálatlan kaucsukból kézimunkával születtek egy megújuló energiaforrásokat hasznosító magyarországi kisüzemben. Pompás színeiket növényi festésnek és kézi merítésnek köszönhetik. És még valami meghökkentő: ha mégis megunnánk a szuper kényelmes cipőnket, a komposztra hajítva az teljesen lebomlana!

unnamed_2.jpg

NES - Slowness kollekció 2015

unnamed_1.jpg

NES - Slowness kollekció 2015

Lábunkra szabva

Hazai terepen egyedülálló taylor made szolgáltatás biztosítja a komfort legmagasabb fokát, sőt, megrendelőként a designt is ízlésünkre szabhatjuk: 10-12 színből álló palettából választhatunk színt a modellekhez, illetve ha kicsit keskenyebbet, vagy szélesebbet szeretnénk egy-egy méretből, a tervező azt is megoldja. Ez a szolgáltatás természetesen csak személyes vásárlásnál kérhető, a NES online shopjában „csak” a megadott színkombinációk között válogathatunk." - Írja magáról a márka.

unnamed_5.jpg

NES - Slowness kollekció 2015

Valljuk be, hogy ha néhány pillanatot vetünk a képekre, a lábbelikből sugárzik a kényelem, a komfort, a kreativitás. Személyes kedvencem ez a fekete színű darab, amit én is nagyon szívesen viselnék. A tervezőnek sikerült egy új dolgot létrehoznia. Gratulálunk az új kollekcióhoz, és reméljük még lesz szerencsék hasonlóan tökéletes darabok megtekintéséhez.

Ha szeretnétek még több lábbelit látni, akkor látogassatok el a márka Facebookos oldalára, vagy tekintsétek meg a NES weboldalát.

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr748073862

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása