WEBSHOP BÖRZE - EZEKET A DARABOKAT SZEREZHETJÜK MOST BE
TÉLI RUHADARAB ÁTTEKINTŐ

513145645.jpg

A Black Friday leárazások megihlettek engem is, és úgy döntöttem, hogy a webshop-okról kiválogatok olyan ruhadarabokat, melyek beszerzésén érdemes elgondolkodnunk. Az előző bejegyzésben összeállításokat készítettem nektek, azonban most konkrét darabokra hívnám fel a figyelmet. Természetesen ezeket is csak egy ötletmerítésnek szánom. Idén télen véleményeim szerint ezek a kedvenc színek és darabok.

1. Kabát börze

65464565.jpg

Az első és a harmadik kabátot nem véletlenül választottam. Ez a két szín és fazon hódít most a divatban. Ezek a darabok azért bizonyulnak tökéletes választásoknak, mert nagyon könnyű jól, és stílusosan felöltözni velük. Bár úgy gondolom, hogy ezeket a kabátokat jó, ha néhány réteg alsó ruházattal megtoldjuk, hogy még véletlenül se fázzunk. Már utaltam rá, hogy nagyon kreatív kabátok, ugyanis felvehetjük szoknya és bakancs kombinációhoz, de a sportcipő és farmernadrág összeállítás sem néz ki rosszul velük.

1. ZARA.COM

2.WOLFANDBADGER.COM

3. LUCLUC.COM

2. Nadrág és szoknya börze

94564645.jpg

Kék és fekete farmernadrág úgy gondolom elengedhetetlen egy nő szekrényéből. És szerintem a szoknya is ezen ruhadarabok közé tartozik. Idén ősszel és télen a hasított bőr, illetve a bársony szoknyák aratnak nagy sikert. Valóban érdekes ruhadarabok, így egy kicsit kizökkenthetjük magunkat a mindennapokból ezek segítségével. Semmi esetre se vegyük fel vastagabb harisnyák nélkül őket. Jobb ha próbáljuk elkerülni a kellemetlen megfázást, mert abból a tél közepére akár súlyosabb betegség is kialakulhat.

1. RIVERISLAND.COM

2. RIVERISLAND.COM

3. MANGO.COM

4. MISSSELFRIDGE.COM

3. Csizma és bakancs börze

94531231.jpg

Általános elvárások a lábbelinktől: legyen meleg, ne csússzon a talpa, nézzen ki jól, legyen kényelmes, legyen velem örökkön örökké! Nos ezek a lábbelik melyeket láthatunk a képen, majdnem a tökéletes téli viseletet képviselik. Nyilván meg van mindegyiknek a maga előnye és hátránya, ezért nem árt ha télen is van legalább két pár csizmánk, bakancsunk. Soha nem tudhatjuk, hogy történni fog e velük valami, vagy hogy jövőhéten milyen stílusú szettet szeretnénk összeállítani.

1. TOMS.COM

2. LN-CC.COM

3. VAGABOND.COM

4. VAGABOND.COM

4. Táska börze

321451.jpg

Bár ezen táskák közül nekem mindegyik bejön, a no. 1 az a piros táblás táska. Hihetetlenül ötletes táska Anya Hindmarch márkától, ettől függetlenül úgy gondolom, hogy a másik három darab is tökéletes választás a téli hétköznapokra, vagy éppen hétvégékre. Fontos, hogy nagyobb táska legyen nálunk, amibe belefér egy pár kesztyű, esetleg sapka, sál. Készüljünk fel a hidegre!

1. MANGO.COM

2. ZARA.COM

3. NET-A-PORTER.COM

4. NET-A-PORTER-COM

5. Sapka börze

54212354.jpg

Imádom a beanie sapkákat! Igen, bizonyára először mindenkinek bizarrnak tűnik, de felvéve nem úgy hat, ahogyan a képeken. Ha nem szeretjük a sapkát, akkor használjunk kalapot, vagy csak dobjuk fel a kabátunk kapucniját ha van. De mindenképpen próbáljuk meg a hajunkat is védeni a hidegtől, ahogyan azt az előző bejegyzésben is írtam már.

1. POPMAP.COM

2. AMAZON.COM

3. HARRODS.COM

4. REI.COM

6. Sál börze

2145687.jpg

Ha engem megkérdeznek, én biztosan a kötött sapka mellé teszem a voksom. Amikor télen kimegyek a szabadba, én biztosan nem hagyom otthon a sálamat, mert utálom, amikor hideg éri a nyakamat. A sál nálam ugyan olyan fontos, mint egy meleg kabát. 

1. COAST-STORES.COM

2. THEBAGTIQUE.COM

3. HM.COM

4. GOJENA.COM

Ha te is szereted a téli ruhadarabokat, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Ruhadarabok, melyekre szükségünk van télen

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr558116774

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása