ÍGY VISELJÜK A PASZTELL RÓZSASZÍNT
EZ AZ EGYIK SLÁGERSZÍN IDÉN

2213265.jpg

Bár közeleg a Valentin-nap, eláruljuk nektek hogy a két dolgonak nincs köze egymáshoz! Tavaly télen a pasztell kék szín hódított, azonban idén inkább a rózsaszín került előtérbe. Most megmutatjuk nektek, hogy hogyan is lehet tökéletesen viselni ezt a kedves, és visszafogott színt.

Helyezzük előtérbe

Ha kedveljük a rózsaszín hamvas árnyalatait, akkor mindenképpen ajánlott a hangsúlyt erre a színre fektetni. Fontos, hogy úgy adagoljuk az arányokat, hogy kényelmesen érezzük magunkat. A rózsaszín egy olyan szín, mely képes figyelemfelkeltő, érdekes, és visszafogott is lenni. Ha szeretjük a designer darabokat, akkor érdemes kutatni a tervezők munkáiban, mert észrevételeink alapján (pl. a magyar ruhatervezők) ők is nagy figyelmet fordítanak a pasztell árnyalatokra. Így biztosak lehetünk abban, hogy rózsaszín darabokkal is találkozhatunk válogatásaink során.

Úgy gondoljuk a legjobb döntés az, ha fehér/fekete színekkel párosítjuk össze a pasztell rózsaszínt. Ahhoz, hogy a várt hatást elérjük mindenképpen egy "alapra" kell helyeznünk, hiszen így kerülhet igazán előtérbe. Az első fotón például láthatjuk, hogy alapként egy fehér pólót választottak, míg a második képen ezt a szerepet a fekete színű szoknya tölti be. Nem biztos, hogy érdemes más színekkel kombinálni, ha nem akarunk túlságosan nagy feltűnést kelteni. Azonban ha szeretjük az extrém dolgokat, érdemes más pasztell árnyalatokhoz folyamodni. (lásd a következő képen)

1_21.jpg

Vagy akár el is rejthetjük

Nem feltétlenül muszáj egész nap tetőtől talpig rózsaszínben pompázni ha nem szeretnénk. A rózsaszín egy olyan szín, ami rendkívül jól kombinálható, ha nem arra fektetjük a hangsúlyt. Egy-egy kiegészítő, mint például táska vagy cipő is eltudja érni azt a hatást, hogy igazán stílusos szettet varázsolhassunk hétköznapi kinézetünkből. Ez a szín azért is jó, mert rendkívül sok stílusú outfit-hez fel lehet használni. Egy pasztell rózsaszín darabot bármikor, és bárhová felvehetünk, hiszen lehet lazán és vagányan, de lehet sikkesen, elegánsan is hordani. Ez általában a választott ruhadarabtól függ. Egy ilyen világos színnél fontos, hogy az alkalomhoz illő ruhadarabot válasszuk meg, hogy még véletlenül se bakizzunk. Nem biztos, hogy a munkahelyünkre egy báli ruhában kellene megjelennünk, de ha a bálon sportcipőben fogunk táncolni, nem hisszük, hogy ez lenne a legjobb választás.

2_20.jpg

TOO MUCH PINK

55121.jpg

1. DELPOZO - modaoperandi.com

2. Great plains Kitty Cocoon Coat - houseoffraser.co.uk

3. LOVE MOSCHINO - moschino.com

4. Dolce & Gabbana - tessabit.com

5. MiuMiu - mytheresa.com

6. Fendi - net-a-porter.com

7. Emilio Pucci - theoutnet.com

8. NIKE - sneakerfreaker.com

Ha te is szereted a pasztell rózsaszínt, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Így lehetünk stílusosak a tél második felében is

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr618353604

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása