ITT A TAVASZ, LEGYÉL LAZA!
AZ IDEI ÉV TAVASZÁNAK MOTTÓJA

5463232.jpg

Végre itt a jó idő, avagy a "végre azt vehetek fel amit akarok" szezon kezdete. Hogy idén mi lesz a trendi és hogy melyek azok a ruhadarabok amelyeket érdemes szemügyre vennünk vagy beszereznünk? Mutatjuk!

1. Szakadt farmernadrágok 

4_3.jpg

A szakadt farmernadrágok egy kis időre eltűntek a divatból, (legalábbis mi nem találkoztunk túl sokkal) de most újra visszatérő darabok. Itt az ideje előszedni őket szekrényünk legmélyebb zugából, hozzáadni egy kis stílust, és hordani! Mi sem egyszerűbb egy ilyen nadrágot divatos összeállításban felvenni. 

2. Az ezüst tökéletes kiegészítő szín

5_2.jpg

Ha idén valami extrémebb dologra vágyunk, akkor válasszuk az ezüst színű ruhadarabokat, kiegészítőket. Ezzel a színnel egy kis "fényt" vihetünk a kinézetünkbe. Ezen darabok igai tekintetvonzó, figyelem felkeltő hatással rendelkeznek, hiszen valljuk be nem túl hétköznapi darabok. Párosítsuk őket visszafogottabb szabású illetve színű ruhadarabokkal a hatás egyensúlyban tartása végett. 

3. A fekete és fehér

2_22.jpg

Nincs olyan évszak, amiből a fekete vagy a fehér szín kimaradna. Valószínűleg rengeteg ruhadarab található szekrényeinkben ezekből a színekből, így egy jó szett összehozása érdekében nem feltétlenül kell mélyre nyúlni a zsebünkben. Ez a két szín a hét minden napján megállja a helyét, hiszen nem feltétlenül csak önmagával lehet párosítani. Mind a két színt komponálhatjuk élénkebb, vagy akár sötétebb színekkel is.

4. A bőrdzseki mindig jó választás

3_17.jpg

Szegecses, szegecs nélküli. Hosszabb, rövidebb. Galléros, gallér nélküli. Teljesen mindegy. Válasszuk azt, amiben a legjobban érezzük magunkat. A bőrdzsekik rendkívül stílusos darabok. Próbáljuk meg a hagyományoktól eltérően hordani (például ahogyan a jobboldali képen is láthatjuk). Viszont, ha hiszünk a mindig jól bevált farmernadrágos megoldásba, akkor maradjunk annál. A végeredmény így is és úgy is tökéletes lesz. 

5. Mintás hosszú szoknyák 

1_23.jpg

Valami igazán különleges darabra vágyunk? Akkor ezeket a hosszú szoknyákat jól vegyük szemügyre, hiszen a közeljövőben rengeteg félével találkozhatunk a boltok polcain. Ha szeretjük a majdnem bokáig érő szoknyákat, ideje be szerezni belőlük párat. Tapasztalhatjuk, hogy idén a tavaszi jó idő vetekszik a nyári időjárással, így javasoljuk, hogy ne húzzuk az időt! Elő a szoknyákkal!

Ha ti is megtaláltátok a kedvenc darabotokat a cikkből, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést ismerőseiddel!
Böngéssz tovább: Stílusos laptop táskák, melyek feldobhatják hétköznapjainkat

 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr358549448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása