A TOMS MÁRKA MOST A MI SEGÍTSÉGÜNKET KÉRI
VEGYÉL RÉSZT TE IS, A ONE DAY WITHOUT SHOES MOZGALOMBAN

toms_lead.jpg

Tudtad, hogy a TOMS cipőmárka minden egyes megvásárolt darab után egy pár cipőt ad ajándékba szegény gyerekeknek? Vegyünk részt mindannyian a One Day Without Shoes mozgalomban! Hogy hogyan? Máris elmondjuk!

A TOMS arra kéri vásárlóit és rajongóit, hogy május 10-én töltsenek fel egy képet a lábukról cipő nélkül az Instagramra a #withoutshoes és a #tomshungary hashtagekkel és az így posztolt képek után 10 ország 10 -10 000 gyereke kap majd egy pár cipőt, összesen 100 000 párat.

Szeretnénk arra kérni, hogy Te is csatlakozz hozzánk ebben a kezdeményezésben és segíts bennünket a kitűzött cél elérésében, azzal, hogy megosztod a saját felületeiden a felhívást, hogy minél több gyerek juthasson cipőhöz május 10-én.

A TOMS azzal szeretné meghálálni, hogy az elmúlt 10 év alatt összesen több, mint 50 millió pár cipő adományozásához segítették hozzá vásárlói, hogy idén a ODWS napján vásárlás nélkül, csak a képek feltöltése után ad cipőket 10 ország 10 - 10 000 gyerekének, összesen 100 000 párat.

ea07e46c-65ef-4194-a920-dccf62ea59e5.jpg

A cipők idén a következő 10 országba kerülnek: Indiába, ahol így válik teljessé az iskolai egyenruha és nő a rendszeres oktatásban való részvétel valószínűsége; Etiópiába, ahol a cipők védik meg a gyerekeket a podoconiosis nevű fertőzéstől, ami a láb extrém megdagadását okozza; Kenyába, ahol a cipők a magukat a bőr alá beásó homoki bolhák ellen nyújtanak védelmet; Jordániába, ahol a TOMS már 2011 óta már több, mint 2 millió pár cipővel segített a menekülttáborokban élő gyerekeken, többek között a Szíriából érkező menekülteken is; Haitira, ahová a cég gyártási kapacitásának egy részét is telepítette, így adva munkát a helyi lakosoknak, illetve támogatva a gyerekek képzését és egészségét; az USA-ba, ahol a TOMS a Best Fit programon belül edzőcipőkkel segíti a gyerekek aktívabb és egészségesebb életstílusát; illetve Kínába, Görögországba, Peruba és Kolumbiába.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr298689700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása