OUTFIT ÖTLETEK FEHÉR SPORTCIPŐKKEL
HA SZERETNÉNK STÍLUSOSAK LENNI

feher_sportcipok_hordasa_lead.jpg

A fehér színű lábbelik alapból egy igazi tavaszias, illetve nyárias darabok, hiszen ilyenkor vannak szárazabb időjárások. Most mutatunk nektek néhány ötletet, hogy hogyan is lehet felturbózni a fehér színű sportcipők hatását!

Workplace outfit

Egy kényelmes fehér sportcipőt viselhetünk a munkahelyünkön is. Főleg ha rohangálós napunk van, hiszen ki szeret magassarkúban átrohanni a fél városon? Szerintünk senki. A fehér színű lábbelik ráadásul nagyon jól mutatnak világos színekkel is, de a sötétebb árnyalatokkal sem néz ki rosszul. Merjünk bátran komponálni, hiszen mi tudhatjuk igazán, hogy számunkra mi a legmegfelelőbb.

1.jpg

Egy szoknya, egy nadrág

Ha nadrághoz felvehetjük, akkor szoknyához/ruhához miért ne? Például az első képen (mostanában sokak által kedvelt) az elől gombolható szoknyához szerintünk remekül megy. Magában ez a szabású szoknya is nagyon jól mutat, de egy jól megválasztott lábbeli csak még jobban feldobja azt. Amennyiben nem szeretjük a rövid szoknyákat, úgy választhatunk hosszabbakat is, hiszen nincs szabály! Hordhatjuk ezeket a fehér sneakereket hosszú, akár talpig érő darabokkal is. Lényeg, hogy olyan szabású szoknyát vagy ruhát válasszunk ami összhangban van kiválasztott cipőnkkel. 

2.jpg

Lazán, kényelmesen

A sportcipők azért is jók, mert egyfajta kényelemérzetet adnak lábainknak, hiszen mégsem magassarkú van rajtunk reggeltől estig. Ráadásul valljuk be, hogy a magasabb lányok nem is szívesen viselnek magasított lábbeliket. Biztosak vagyunk benne, hogy legtöbbször sötét színű lábbeliket választunk, de nem mindig kell így tennünk. Ha egyszer felveszünk egy világos cipőt, talán soha többé nem akarunk sötétebb árnyalatúakat hordani. Igaz a takarításával lehetnek problémák, azonban ha az általunk ajánlott trükköket kipróbálod, talán soha nem fog nehézséget okozni ez sem.

3.jpg

 Ötletek

612312.jpg

1. ZARA.COM

2. MANGO.COM

3. ADIDAS.HU

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr978678374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása