ÍGY RENDEZHETED BE PRAKTIKUSAN SZEKRÉNYEIDET
TE TUDOD, HOGY HOGYAN KELL RENDEZETTEN BEPAKOLNI RUHÁIDAT?

szekreny-rendezes.jpg

Persze, hogy tudjuk. Csak ráakasztjuk a vállfára és már dobjuk is be a szekrénybe. Nem baj, ha leesik, és legközelebb csak évek múlva találkozunk majd egy-egy pólónkkal, ingünkkel. Ugye mindannyian tudjuk, hogy ez nem a helyes hozzáállás? Mutatjuk, hogy melyek a legmegfelelőbb módszerek a "probléma" megoldására.

Helyezzük be ruháinkat a helynek megfelelően

Túl sok ruhánk van és kevés a hely a szekrényben? Ne aggódjunk, nincs semmi probléma! Használjuk kreativitásunkat. Például ha rengeteg kabátod, pulóvered, inged és pólód van, amit mindenképpen fel kell akasztani, de nem fér el, akkor bővítsük a szekrény belsejét. A legjobb megoldás az, ha a szekrényünkbe egy plusz akasztórészt (azaz csövet) applikálunk be, így két helyre akaszthatjuk ruháinkat. Ha az eredeti cső túl alacsonyan van, akkor meg lehet oldani, hogy az eredeti rész feljebb kerüljön. Igaz egy kicsit macerás megcsinálni, de még mindig pénztárca barát, hiszen nincs szükség arra, hogy új szekrényekre költsünk. (De pl. ha vannak olyan darabok, amiket egy évben egyszer hordunk, akkor mindenképpen alkalmazzunk dobozos rendszert a szekrény legalján, amibe az ilyen kósza felsőket tehetjük.)

Használjuk a vállfákat

A vállfa használata kötelező, hiszen másképpen nem is tudnánk normálisan elrendezni az akasztós szekrényünket. A különböző felakasztásra váró ruhákat mindenképpen a megfelelő méretű vállfákkal lássuk el, hogy még csak véletlenül se csússzanak le róluk. A legjobb minőségű vállfák a fából készültek, de nem kötelező ezt használnunk. Ha egy boltból vásároltunk olyan ruhadarabokat, melyekhez adtak egyet-egyet, akkor semmiképpen se dobjuk ki őket. Használjuk fel egész nyugodtan!

Csak olyan dolgokat akasszunk be, amit nem lehet összehajtogatni

Ne akasszunk fel nadrágokat, toppokat, ujj nélküli pólókat, hiszen ezeket a darabokat tökéletesen össze lehet hajtogatni. Vagy ha nagyobb a szekrényünk akasztó része mint a hajtogatós, akkor nyilván valóan fel lehet vállfázni néhányat.

Gombolj be gombokat!

Ha ingekről van szó, akkor kötelező begombolni a két legfelső gombot, és utána még egyet-kettőt, hogy még véletlenül se essen le. 

Pakoljunk be színek szerint

Nem csak kategóriák alapján, hanem színek alapján is elrendezhetjük őket. Talán ez a megoldás még praktikusabb is annál, mint ha kategorizálva (ingekre, pólókra, pulcsikra osztva) pakolnánk be.

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr208733938

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása