7 DOLOG, AMIT SOHA NE VEGYÜNK FEL EGY ESKÜVŐRE
MINDIG FIGYELJÜNK ODA!

72121.jpgMivel itt a jó idő, biztosak vagyunk benne, hogy sokan vagyunk hivatalosak 1-2 esküvőre. Azonban vendégként nem mindegy, hogy mit húzunk magunkra egy ilyen ünnepélyre. Most megmutatjuk, mi az amit semmiképpen se vegyünk fel!

Csak fehér színű ruhát ne!

Nem, ez nem a mi napunk! Az esküvőn csak egyetlen egy fehér ruha lehet, méghozzá a menyasszonyé, hisz ez a nap most róla szól. Amennyiben nem mi vagyunk a feleség jelöltek, semmiképpen se húzzunk magunkra fehér színű ruhát, hiszen az is megtörténhet, hogy a násznép a mi ruhánkat fogja elkezdeni dicsérni. Ugye nem szeretnénk ebbe a szituációba keveredni? Elég kellemetlen lenne...

ne-viselj-feher-ruhat-eskuvon1.jpg

Nem mi vagyunk a koszorúslányok

Ne legyen olyan a ruhánk mint a koszorúslányoké. A legegyszerűbb megoldás, ha megkérdezzük a menyasszonyt vagy a vendéglistáról valakit aki jártas az eseményben, hogy milyen színű lesz a csajok ruhája. Így a legbiztosabb, hogy elkerülhessük a bakit.

Nadrágkosztüm STOP!

Ez most nem állásinterjú, hanem egy esküvő! Hagyjuk csak a szekrényünkben a kosztümöt, és majd felvesszük, ha munkahelyünkre megyünk be hétfőn reggel.

Teljes feketeség

Mivel nem temetésre megyünk, így fekete darabjainkat inkább hagyjuk otthon. Persze vehetünk fel fekete színű ruhát, nem arról van szó, de akkor párosítsuk a megfelelő kiegészítőkkel. Használjunk fel pasztell színű táskákat, cipőket, nagyon színes és feltűnő ékszereket. A ruha egyébként ne legyen hosszú ujjú, inkább próbáljunk meg valami ujjatlan fazont választani, így talán nem lesz túlzottan gótikus hatás.

ne-viselj-tetotol-talpig-feketet-eskuvon1.jpg

Tiaránkat is hagyjuk otthon

Mivel nem a mi esküvőnkről van szó, így jobb lesz, ha otthon hagyjuk a kis köves koronánkat. Igen, valóban szép és aranyos, de mi van, ha a menyasszonyon is éppen egy ugyan ilyen darab van? Most nem mi vagyunk a hercegnők, hanem az "ünnepelt".

Farmernadrágot soha!

Nincs annál illetlenebb dolog, ha egy farmernadrágban megyünk az esküvőre, amire meghívtak minket. Nem, a fekete farmernadrág sem fog minket kihúzni a pácból! Öltözzünk fel alkalomhoz illően, a farmernadrágot meg vegyük fel hétfőn suliba/munkába.

Ne mutasson túl sokat a ruhánk

Rihanna mindent mutató ruhája megvan? Nos, ezt a darabunkat sajnos otthon kell hagynunk, mert egy olyan eseményre megyünk ahol kisgyerekek is lehetnek. Ez nem egy Grammy-díjátadó, és nem is coctail party. Gondolom egyikünk sem szeretné, ha a gyerekek miattunk álmodnának rosszul az éjszaka.

ne-viselj-tul-sokat-mutato-ruhat-eskuvon.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr528753474

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása