5 PRAKTIKUS TRÜKK, AMIRŐL MEGFELEDKEZHETÜNK LAKBERENDEZÉSNÉL
A KIS LAKÁS IS LEHET NAGY

5-praktikus-trukk-lakberendezeshez.jpgHa kicsi lakásunk van, akkor bizony minden térnövelő lehetőséggel élnünk kell. Kitalálni ezeket viszont nem, olyan egyszerű, mint amennyire kézenfekvőnek tűnnek utólag. Ezért hosszú évekig rendezgetjük bútorainkat és folyamatosan ruházunk be új tárolóegységekre, mielőtt kitalálnánk a tökéletes elrendezést. Ezért segítségképpen összegyűjtöttünk néhány egyszerű megoldást, amitől felszabadulhat otthonunkban pár négyzetméter.

Egy polc megold néhány problémát

Amikor nincs elég tér egyre nehezebb megfelelően tárolni dolgainkat. Ilyenkor egy idő után megunjuk az ide-oda pakolgatást és kínkeservesen betuszkoljuk holminkat valahova, ahol egyáltalán nem lesz esztétikus. Viszont egy megfelelően elhelyezett polc vagy szekrény megoldhatja a problémát.

a05fa9d1-920f-43f9-8acd-895d7068246d.jpg

Tegyünk könyvespolcot a bejárati ajtó felé. Praktikus ötlet, hiszen ez is egy, olyan hely, ami abszolút kihasználatlan szokott lenni. Egyébként kisebb cipős szekrényt is felszerelhetünk, és beletehetjük azokat a lábbeliket, amiket éppen nem hordunk.

A spejz ajtó is lehet praktikus

Kisebb lakásokban előfordul, hogy van tároló helyiség. Ezeknek az ajtajának a belső oldala is remek lehetőségeket hordoz magában. Például ruhaakasztó fogasokat is felhelyezhetünk, és ez által a kabátok nem a folyosón gátolják a közlekedést. De szerelhetünk rá polcokat is, és telepakolhatjuk fűszerekkel, vagy akár nem minden nap használt konyhai eszközökkel.

8006752e-2da9-4c63-9265-e450c3876284.jpg

Összecsukható bútorok

Ha időnként sok vendég jön ebédre, viszont a hétköznapokban nincs szükségünk 12 személyes asztalra és székekre, vegyünk belőlük összecsukhatót.

6dc1412c-c3a5-4456-a18a-d49aa19dabc1.jpg

Válasszuk ki a megfelelő ágyat

Nyilván elsőszámú szempont, hogy kényelmes legyen, és hogy jó biológia hatásai legyenek. De ezen felül próbáljunk olyan ágyat választani, aminek van ágyneműtartója, hiszen ha csak takarókat, vagy kevésbé használt ruhákat teszünk bele, már azzal is helyet spórolhatunk.

bcdad882-9157-4cdb-81f4-6e4f2c02137a.jpg

A puffok, melyekben tárolni is lehet

Akik gyakran nagyobb társaságot szoktak vendégül látni tudják, hogy nem mindig egyszerű mindenkinek helyet találni valaki mindig a földre ül végül. A puffok nem a legkényelmesebbek, de a padlótól azért jobbak és vannak olyan puffok, melyeket akár tároló dobozként is használhatunk. Arról nem is beszélve, hogyha éppen nem ülőalkalmatoságnak használják őket egyszerű tárolódobozként polcra tudjuk rakni őket.

01aa3b34-b28f-44e4-8f32-af0843d1ad11.jpg

 Reméljük sikerült olyan ötleteket adnunk nektek, melyek meg fogják könnyíteni az életedet! 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr198757032

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása