ÍGY ÖLTÖZKÖDJÜNK ŐSSZEL!

igy-oltozkodjunk-osszel-lbf-lead.jpgNyakunkban az ősz, ezért ideje előkészíteni melegebb ruháinkat a szekrényünk legmélyebb zugaiból. A reggelek már kezdenek egyre hűvösebbek lenni, csak ahogyan az éjszakák is, ezért nem árt felkészülnünk hirtelenebb lehűlésre, de azért reméljük még a jó idő kitart legalább még 1-2 hétig!

Elő a vékony kabátokkal!

A reggelek és az esték már hűvösnek bizonyulnak, ilyenkor jó, ha van nálunk egy vékony kabát. Az sem elhanyagolható, hogy bármikor ránk szakadhat az ég teljesen váratlanul, így a felsőnk nem fog teljesen elázni. Pulóvereket sem szabad otthon hagyni ha hosszabb útra indulunk, hiszen nem tudhatjuk, napközben mikor és mennyire fog lehűlni a levegő. A khaki színű darabok még mindig a legkedveltebbek, de a krémszínű árnyalatú kabátok is ott lesznek a boltok polcait. Nézelődj és csapj rá a legmenőbb darabokra!

igy-oltozkodjunk-osszel-lbf4.jpg

Kötelező darab a kötött pulóver

Stílusos, kényelmes, vannak vékony kötésűek, vannak vastagabbak. Tökéletes választás egy kora őszi / őszi napra. Amondó vagyok, hogy próbálkozzunk merészebb színekkel, ugyanis ezekkel csak különlegesebbé tehetjük szettjeinket. Válasszunk lazább darabokat, melyekhez kombináljunk sportosabb kiegészítőket. Egy vad szín mellé azonban ajánlom, hogy inkább sötétebb árnyalatú nadrágot válasszunk, illetve sötétebb színű kabátot, de hogy ha szeretjük az igazán extrém kinézetet, akkor maradhatunk a világosabbaknál is. De ezekkel csak óvatosan az őszi évszakban!

igy-oltozkodjunk-osszel-lbf2.jpg

Sálak: szeretjük is meg nem is

A sálakról megoszlanak a női vélemények, ugyanis 50%-a szereti, 50%-a pedig ki nem állhatja, ha van a nyakában valami, pedig ez a kiegészítő nem csak azért szerepelhet szettünkben mert jól néz ki, hanem óvhatja nyakunkat a hidegtől. Én személy szerint utálom, ha hideg éri a nyakam, így ha kinyitom a szekrényemet körülbelül azonnal 10 sál a nyakamba esik, ugyanis mindig készen állok erre az időszakra. Manapság rengeteg stílusos sállal (vagy kendővel) találkozhatunk a boltok polcain, így érdemes szétnéznünk, és az is lehet, hogy egy igazán jól sikerült darab miatt meg fogjuk kedvelni őket. (Tavaly például én egy olyan sálat szeretem be a Van Graafból, ami nem csak sálként funkcionál tökéletesen, hanem poncsóvá is alakíthatom.)

 igy-oltozkodjunk-osszel-lbf5.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr7510408624

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása