8 STÍLUSOS FONAT A MINDENNAPOKRA

legjobb-hajfonatok-lbf-lead3.jpgTe is unod már, hogy folyamatosan csak felkötöd a hajad, és nincs semmi egyedi ötleted? Most mutatunk 8 olyan fonatot, amit gyorsan és bármikor elkészíthetsz, és persze még jól is mutatnak! Mi kipróbáltunk már párat, nekünk beváltak.

Laza fonatok

Buliba, munkába, suliba, bárhová tökéletesek ezek az egyszerűen elkészíthető fonatok. Nem muszáj mindig csak és kizárólag arra koncentrálnunk, hogy minden egyes szál és tincs a helyén legyen, ha a "szabályok megszegésével" még stílusosabb frizurát varázsolhatunk magunknak. Legyünk vadak, mégis stílusosak hasonló fonatokkal, mint amiket a képen láthatunk. Ha a fotókról nem sikerül ellesnünk a technikát akkor keresgéljünk tutorial videók után a neten. Biztosak vagyunk benne, hogy milliónyit fogunk találni!

1.jpg

Ha nem tudunk elszakadni a copftól

Amennyiben szeretjük felkötni a hajunkat, maradjunk ennél a bevált és egyébként praktikus megoldásnál. Dobjuk fel apró fonatokkal, melyeknek segítségével sokkal izgalmasabb megjelenést varázsolhatunk magunknak. Ez a variáció szinte mindenféle stílusban megállja a helyét, legyen az elegáns szett, vagy hétköznapi.
4.jpg

Kontyok felturbózva

Amennyiben unjuk már a sima, semmitmondó kontyokat, dobjuk fel őket néhány fonattal, vagy egyszerűen készítsük el fonatokból! Elképesztően jól mutatnak, és ahogyan az előző variációk, ezek is tökéletesek szinte mindenhez. Ha esetleg ombre festésünk van, akkor mindenképpen ajánljuk kipróbálni ezeket, mert tényleg nagyon jól néz ki, amikor látszik a világosabb és a sötétebb szín együtt, mégis "külön-külön".

3.jpg

Fonjuk oldalra!

Az első képről nekünk Elza jutott eszünkbe, a Jégvarázs című animációs filmből, még a második képen látható fonat egy halszálkára hasonlít. Ez nem véletlen, ugyanis tényleg a halszálka fonat nevet kapta. Először biztosan bonyolultnak látszik az elkészítése, azonban hihetetlen könnyű elkészíteni. Egyébként mind a két fonat rendkívül praktikus, hiszen teljesen összefoghatjuk velük hajunkat, és nem fog mindenbe belelógni. Egyszerűen imádni valóak! (A halszálka fonáshoz ezt a videót ajánljuk neked.)

2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr7210428610

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása