SZETTEK HÉTVÉGI PROGRAMOKHOZ

outfit7_hetvege_lbf_lead.jpgA tévézés helyett inkább úgy döntöttél, hogy szeretnél kimozdulni? Az előre jelzések szerint nagyon jó idő lesz egész hétvégén, szóval tényleg jó lenne még egy kicsit kikapcsolódni, hiszen a nyár utolsó napjai következnek!

Utazáshoz

Ha utazáshoz készülődsz akkor mindenképpen valami könnyed, kényelmes szettet válassz. Fontos, hogy szellősebb legyen, de azért készülj fel arra is, hogy bármikor lehűlhet a levegő, és el kezdhet szakadni az eső. Ha hosszabb útra megyünk olyan cipőt válasszunk, ami már volt a lábunkon, hiszen nagyon kellemetlen tud lenni, amikor feltöri ujjainkat, sarkainkat egy új darab. Ha több napra megyünk, akkor gondoskodjunk arról, hogy legyen nálunk több póló, nadrág, fehérnemű, hiszen nem tudhatjuk, mikor pottyan váratlanul egy folt ruhánkra. 

outfit1_hetvege_lbf.jpg

outfit4_hetvege_lbf.jpg

Inkább buliznál egy jót?

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mindenképpen használjuk ki ezt a jó időt, és itt nem csak arra értjük, hogy mozduljunk ki, hanem a ruhadarabokra is! Nem kell még a szekrény mélyébe eldugni nyári ruháinkat, vegyük elő őket, és hordjuk ameddig csak lehet. Ne feledkezzünk meg a világos kiegészítőkről, a szép ékszerekről, ugyanis ezek nagyon jól fel tudják dobni a szettünket! De azért egy fekete ruha is megteszi, hiszen a fekete szín még mindig az egyik legdivatosabb árnyalat manapság, és nem mellesleg nagyon sikkes és stílusos összeállításokat varázsolhatunk segítségével.

outfit2_hetvege_lbf.jpg

outfit5_hetvege_lbf.jpg

Találkozókra 

Na persze, itt nem feltétlenül munkahelyi találkozókra gondolunk (de nyilván tudjuk, hogy vannak, akik még ilyenkor is dolgoznak, így természetesen nekik is ajánljuk a szettet), hanem egy kiadós kávézásra a régi ismerőseinkkel, barátainkkal, esetleg rég nem látott családtagjainkkal. Ilyenkor sem kötelező az eleganciára törekedni, de egy ilyen kiruccanáshoz egy elegánsabb ing, néhány jól megválasztott kiegészítővel tökéletesen megteszi. De ha inkább szeretnénk az otthon kényelmét magunkkal vinni, akkor válasszunk egy könnyű toppot.

outfit3_hetvege_lbf.jpg

outfit6_hetvege_lbf.jpg

Ha bármelyik darab beszerzési helye érdekel, keress meg minket e-mailen lbfhuninfo@gmail.com!

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr8811653578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása