NEVEZD KEDVENC PARFÜMÖD, HOGY AZ ORSZÁG ILLATA LEHESSEN!

az_orszaf_illata_parfumcenter_lbf_lead1.jpgA Parfümcenter.hu internetes parfüméria most egy szavazást indított el, hogy megválaszthassák Magyarország női, illetve férfi illatát! Olvasd tovább a bejegyzést, hogy több információt kaphass!

Biztosak vagyunk abban, hogy neked is van egy kedvenc parfümöd, amit talán évek óta folyamatosan használsz, vagy éppen van egy olyan termék, aminek megragadt az illata, és soha nem fogod elfelejteni. Most Magyarország legnagyobb netes parfümériája keresi azt a parfümöt, amit a legtöbb hölgy/férfi szeret hazánkban, így az lesz országunk illata.

az_orszaf_illata_parfumcenter_lbf_lead.jpg

A szavazás 4 héten keresztül fog zajlani:

- Az első héten bármelyik parfümöt lehet nevezni (szept. 12 - szept. 18). Ha letelt a hét, akkor megtudhatjuk, hogy melyik az a 20 parfüm, amelyek a legtöbb nevezést kapták. (Mindenképp ügyeljünk, hogy az első héten a választott parfümünk pontos nevét adjuk meg!)

- A második és harmadik héten (szept. 19 - okt. 2) a TOP 20 parfümökre lehet majd szavazni. Ezek közül pedig kiválasztódik a TOP 5, melyekből kikerül az ország illata.

- Az utolsó héten (okt. 3 - okt. 9) pedig eldől, melyik az a női és férfi illat ami a legtöbb szavazatot kapta.

A Parfümcenter egyébként szeretné meglepni a szavazókat egy-egy parfümmel, szóval mindenképp érdemes részt venni kutatásukban! Megmondjuk őszintén, minket nagyon érdekel a végeredmény, ugyanis kíváncsiak vagyunk, hogy itthon melyek a legkeresettebb parfümök!

A parfümökre itt szavazhatsz: Az ország illata (Ha férfi illatra szeretnél szavazni, akkor ugyan ezen az oldalon átnavigálhatsz!)

 orszag_illata_parfumcenter1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr7811696629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása