ÍGY SZEDHETJÜK KI A RÚZSFOLTOKAT RUHÁINKBÓL KÖNNYEDÉN

ruzsfolt-lbf-lead1.jpgA rúzsfolt az egyik legmakacsabb folt a mai napig, amit alig lehet (vagy talán egyáltalán nem is tudunk) kiszedni ruháinkból, még a legmenőbb mosószerekkel sem. Mi most találtunk egy videót, amiben egy különleges megoldás látható. Bevalljuk őszintén, még nem próbáltuk ki, ettől függetlenül úgy gondoltuk, hogy megosztjuk veletek!

Mindig hatalmas fejtörést okoz az, ha egy durva foltot találunk kedvenc ruhadarabjainkon, igaz? Biztosak vagyunk benne, hogy veled is előfordult már, hogy hamarabb sminkeltél mint felöltöztél, így a felsődet azonnal összekented a rúzsoddal vagy alapozóddal. 

Nos, úgy tűnik, hogy most a rúzsfoltok eltüntetésére van egy nagyon praktikus és könnyű megoldás (főleg ha működik is). A PureWow weboldal egyik videója szerint ugyanis hajlakk a kulcsa mindennek! Mi soha nem gondoltunk arra, hogy hajlakk segítségével szedjünk ki egy foltot, de a videóban látottak alapján működik a dolog. Akik szeretnek kísérletezni az ilyenekkel, azok próbálgassák, beszámolókat pedig mindig szívesen várunk az lbfhuninfo@gmail.com e-mailünkre.

Nézd meg a videót, hogy hogyan is kell csinálni:

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr4611818573

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása