ÍGY ÖLTÖZKÖDJÜNK KREATÍVAN EGY NAGYON HIDEG NAPON

kreativ-hideg-outfit-lbf-lead.jpgAmikor beköszönt a hideg időszak általában minden erőnkkel azon vagyunk, hogy rétegesen és melegen öltözzünk. Azonban még mindig fontos az is, hogy sikerüljön valami kreatív, stílusos szettet összeállítani, ezért most adunk néhány ötletet, hogy mire figyelj oda!

Szakadó esőben

Nem vagyunk nagy gumicsizma fanok, ettől függetlenül be kell látnunk, hogy nagyon praktikus lábbelik az esős napokon. Ez a csizma ugyanis tuti, hogy nem fog beázni még akkor sem, ha bokáig ér is a víz, ezért sem a zoknink, sem pedig a lábunk nem lesz nedves és nem fogunk szétfagyni a nap folyamán. Mivel egyre több márka gyárt már gumiholdjárókat (én csak így hívom őket), ezért már egész olcsón hozzálehet jutni egy-egy darabhoz. Azonban ha szeretnénk divatosak maradni, akkor mindenképpen ajánljuk a HUNTER csizmákat, ugyanis ezeknek a kialakítása nagyon egyedi, így a hét bármely napján felöltözhetünk velük kreatívan, stílusosan. (De azért különböző ünnepségekhez vagy találkozókhoz inkább ne próbáljuk meg felvenni!)

kreativan-hideg-lbf.jpg

Mint egy stílusdiktátor 

Valószínűleg az idei év legnagyobb divatját nem nagyon kell már bemutatnunk, hiszen valószínűleg mindenki találkozott már a virágos bomberdzsekikkel. Szerintünk nagyon jól néznek ki, és akár egy tetőtől talpig fekete szettet is simán fel tudnak dobni. Én amondó vagyok, hogy erre azért egy vastagabb kabátot mindenképpen vegyünk fel, vagy pedig öltözködjünk alá nagyon rétegesen! (Minimum 3 pulóver, mert ha ez alá megyünk, akkor tuti megfagyunk.)

kreativan-hideg-lbf4.jpg

Őszi classic

Klasszikus színek és ruhadarabok a hideg bármely napjára. Ilyenkor a bordót, a khaki, és más hasonló meleg árnyalatú ruhákkal borítjuk be magunkat, de talán ez így is van jól. Azonban semmiképpen se felejtsünk el valami újat, valami különlegeset csenni összeállításunkba. Például a hosszú zoknikat ilyenkor ki lehet húzni a fiókok mélyéből, és összepárosítani egy szoknyával. Mostanában ez egy nagyon kedvelt kombináció, így mindenképpen ajánljuk, hogy legalább egyszer próbáld ki. Hidd el, nem fogsz csalódni!

kreativan-hideg-lbf3.jpg

Nem kötelező az ősz színeibe burkolózni

Attól, hogy rettenetesen hideg van, és minden szürkébe és barnába borult, még nem kell nekünk is rögtön ilyen színeket felvenni, ha nem szeretnénk. Persze amondók vagyunk, hogy ne nagyon térjünk el az őszi árnyalatoktól (és rejtsük el szettünkben a hangulat megőrzése képen) ettől függetlenül bármilyen formában feldobhatjuk szettünket. Mi például egy pasztell rózsaszín-fehér kombinációjára gondoltunk, amit egy kis feketével megspékeltünk. Mivel erre úgy is jön a nagykabát, így könnyedén összekeverhetjük ezeket a tavaszias színeket a hideg idő hangulatával. Például ha ehhez a szetthez hozzáadunk egy kötött sálat (akár fehéret, akár rózsaszínt) mint kiegészítő, akkor már egy kicsit ősziesítettünk is.

kreativan-hideg-lbf2.jpg

 

SZÜLINAPI NYEREMÉNYJÁTÉK FACEBOOK OLDALUNKON

lina-szappan-nyeremenyjatek-lbf.jpg

 Leadkép: blog.freepeople.com

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr9311823171

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása