LEOPÁRD MINTÁS KABÁTOT LEHETETLENSÉG HORDANI? MI AZT MONDJUK, HOGY LEHETSÉGES!

leopardmintas-kabat-lbf-lead.jpgValóban egy bonyolult darabról beszélünk, hiszen egy leopárd mintás kabát már önmagában is csicsás, azonban tudnunk kell, hogy hogyan kell hordani! Nem nehéz, csak néhány apró trükk szükséges hozzá. Mutatjuk!

Ahogyan azt már a bevezetésben is említettük, nem egy hétköznapi darabról beszélünk, de akik szeretik a kihívásokat és a különleges darabokat, azoknak mindenképpen be kell szerezniük legalább egy leopárd mintás kabátot. 

"Only got twenty dollars in my pocket"

Laza, lázadó, kényelmes, stílusos. Persze ezek a szavak csak az első összeállításunkra vonatkoznak. Egy nagyon egyszerű, és olcsó megoldásról beszélünk: Egy ilyen outfitet akár munkahelyünkre is felvehetünk akár bármikor, hiszen itt csak a kabát a kihívó, de hát ha divatrajongók vagyunk, akkor ennyit igazán megengedhetünk magunknak, nem? Egy kényelmes kötött pulóvert kombinálhatunk egy kényelmes farmerral és egy nem túl feltűnő lábbelivel. Például az általunk választott csizma szerintünk tökéletesen megfelel egy vagány összeállításhoz, de vannak, akik előszeretettel hordanak Converse tornacipőket ezzel a kabáttal. Nos, a választás rajtunk áll, viszont egy biztos: a tuti siker!

leopard-mintas-kabat-stilusosan-lbf.jpg

Kabát: H&M

Munkahelyi elegancia

Ha komoly helyen dolgozunk (úgy értjük, hogy elvárják az elegáns öltözeteket), de mégis szeretnénk feldobni kinézetünket valamivel, akkor egy ilyen apró mintás, hosszú kabátot ajánlunk amit idén az F&F-ben is beszerezhetsz. Egy tetőtől talpig fekete szetthez szerintünk tökéletes választás, ugyanis nagyon fel tudja dobni kinézetünket, de még bőven megmaradunk az elegancia határain belül.

leopard-mintas-kabat-stilusosan-lbf1.jpg

Kabát: F&F

Fehér a feketén

Úgy gondoljuk, hogy az egyik legjobb alap egy ilyen kabát hordásához, a fekete szín. Szóval mi most meg is maradtunk ennél (na meg persze a virágmintás daraboknál, mert egyszerűen odáig vagyunk értük). Ismét csak egy sportosabb outfitről beszélünk, hiszen nem győzzük hangsúlyozni, hogy egy ilyen kabátot mennyire egyszerű lazán és kényelmesen hordani. Egy ilyen nadrágos szetthez ajánlunk egy magassarkú (de akár lapos is lehet) bakancsot, ami valljuk be: egy egyáltalán nem hétköznapi összeállítás, így biztosan tekintet vonzó hatása lesz.

leopard-mintas-kabat-stilusosan-lbf2.jpg

Kabát: Stella McCartney

Divat a divatban

Egész 2016-ban hódított a pólóval párosított szatén ruha, amit mi most egy menő leopárd mintás kabáttal, illetve az idei tél kedvencével, a comb feletti csizmával párosítottunk. Igazi vadító kombináció, így azt ajánljuk, hogy inkább bulikon, partykon viseljünk egy hasonló összeállítást. Itt feldobhatjuk az egyszerű, ám szembetűnő ruhát néhány gusztusos kiegészítővel, mint például egy díszesebb nyaklánccal.

leopard-mintas-kabat-stilusosan-lbf3.jpg

Kabát: Saint Laurent

És így hordják Hollywoodban

Mivel nagyon sok híresség kedvelt mintája a leopárd minta, ezért nem volt túlságosan nehéz dolgunk összegyűjteni néhány olyan képet, amiken ilyen kabátokat viselnek. Nézd meg, hogy a sztárok hogyan keverik össze a különböző stílusokat ezzel a feltűnő darabbal:

lina-szappan-nyeremenyjatek-lbf.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr1811824689

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása