IDÉN A SZŐRMEGALLÉROK HÓDÍTANAK

szormegaller_lead_lbf.jpgA combcsizmák után jöhetnek a szőrmés kiegészítők szabadon. Idén újra divatosak a műszőrmés gallérok, sálak. Mutatjuk, hogy miket kínálnak a boltok, és hogy hol találhatod meg ezeket a stílusos kiegészítőket!

Rendkívül különlegesek

Legalábbis nekem nagyon különlegesnek számítanak. Mindig a kötött sálak híve voltam, de mivel mostanában egyre több nő nyakában látok ilyen szőrmés gallért, egyre jobban tetszenek meg ezek a kiegészítők. Szerintem egy sima, egyszerű fekete kabátot nagyon jól feltudnak dobni. Inkább a szövetkabátokhoz ajánlanám. Bőrkabátokkal is tökéletes, viszont a hidegben inkább óvjuk egészségünket. Ne fázzunk meg csak azért, hogy jól nézzünk ki! A sportos kabátokról inkább mellőzzük, főleg azokról, amelyek már egyébként is van szőrme.

szormesgaller_111_lbf.jpg

Zara

Alkalmakhoz is illik

Sőt! Ha egy puccos partyra tartunk, akkor nyugodtan válasszuk ezt a kiegészítőt kabátunkhoz, ugyanis nem csak melegít, de egy elegáns kinézetet is ad nekünk. Szerintem remek választás egy fehér színű szőrme, mert úgy gondolom, hogy ezek a darabok a legelegánsabbak mindenek felett. De persze ez csak ízlések és pofonok, ugyanis mindegyik szín és fazon hihetetlenül sikkesé tudja varázsolni megjelenésünket kabátban is.

szormesgaller_2_lbf.jpg

Ted Barker - Liu Jo (Fashion Days)

Vállald be!

Tetszenek, de nem mered bevállalni? Pedig hidd el, imádnád! Merj változtatni, lépj ki egy picit a komfort zónádból. Biztosak vagyunk benne, hogy nem fogod megbánni! Ezek a szőrmegallérok ugyanis tuti fel fogják dobni a kinézeted, egyszerű szürke hétköznapokon is. Biztosak vagyunk benne, hogy kedvelni fogod majd, mert amellett, hogy jól néz ki, még kényelmes is! Arról ne is beszéljünk, hogy tökéletesen védi a nyakunkat a hideg ellen, csak úgy mint egy kötött sál.

szormesgaller_44_lbf.jpg

Stradivarius

Hol lehet beszerezni őket?

Számos bolt/webshop kínálatában találkozhatunk idén velük. Persze minden évben megtalálhatóak, azonban tavaly illetve idén egy kicsit könnyebben járhatunk sikerrel, ha a legjobb darabot szeretnénk beszerezni. Nézz szét a Zara, H&M, Stradivarius üzleteiben, illetve néhány webshopon (pl. Fashion Days), mert biztosan találni fogsz majd néhány számodra megfelelő szőrmét.

 szormesgaller_3_lbf.jpg

H&M

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr9111965743

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása