KEDVENC TÉLI KÉZKRÉMEINK

kezkremek-lead-lbf.jpgBeköszöntött a hideg, és ezzel együtt a száraz, kipirosodott kezek időszaka is. Ha nem szeretnél norvég halászokhoz méltó érdes kezeket, hanem inkább a bársonyosan puha kacsókat preferálod, kattints! Megmutatjuk, hogy melyik az a három kézkrém, ami nekünk a legjobban bevált a hideg napokon.

The Body Shop- Almond Hand & Nail Cream

kezkremek-body-shop-mandulas.jpg

A Body Shop kézkréme édesmandula olajjal hidratálja a kézfej bőrét, és panthenol tartalma pedig a körmök rugalmasságáért felel. Gyorsan beszívódik, jól hidratál és bársonyosan puha bőrérzetet hagy maga után. Finom, diszkrét mandula illata van, ami bekenés után sokáig érezhető.

A termék kiszerelése leginkább egy régi cipőpasztás dobozhoz hasonlít, de ez a gyakorlatban meglehetősen praktikus, mert így szinte az utolsó csepp kézkrémet is ki lehet nyerni a tubusból. Abszolút kedvenc!

 

 

Garnier Intensive 7 days hidratáló kézkrém, aloe verával

 kezkremek-garnier.png 

Ez egy könnyű, gél-krém állagú, gyorsan beszívódó termék. Emiatt kifejezetten irodabarát: kézkrémezés után szinte azonnal koptathatjuk tovább a laptop billentyűit. A krém Aloe verával és L-Bifidussal gazdagított, és hosszantartó hidratálást ígér. Ez a gyakorlatban meg is valósul: az első kézmosásnak ellenáll, nem kell azonnal újrakrémeznünk. Finom, friss, zöld illata van. A könnyű hidratálást kedvelőknek kötelező!

 

 

 

 

Neutrogena norvég formula kézkrém száraz, kirepedezett kézre

kezkremek-neutrogena.jpg

A Neutrogena koncentrátuma glicerinben gazdag, és gyógyírként hat a repedezett, száraz kezekre. Ez egy nagyon sűrű krém, ami kicsit lassabban szívódik be, ezért inkább estére ajánljuk. De reggelre simává és hidratálttá varázsolja a kacsóinkat, és a bőrünk kisebb repedéseit, sebeit is szépen begyógyítja. A kicsi tubus tükrében borsosnak tűnhet a termék ára, de mivel kifejezetten kevés is elég belőle, ezért mintegy 200 krémezésre elég. Mivel illatmentes, ezért vigyázzunk, mert a családunk férfitagjai könnyen lecsaphatnak rá!

 

 

Nyereményjáték Facebook oldalunkon! Most 5000 forint kedvezményre jogosító kupont nyerthesz, amit az Answear.hu webshoppon használhatsz fel! Részletekért kattints a képre!

15037213_1197287750362345_6635934492487673777_n.jpg

 

 

Képek forrása: the-body-shop.hu, garnier.hu, szepsegbolt.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr6211987882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása