EZEKBEN A BOLTOKBAN VÁSÁROLHATSZ MESESZÉP ADVENTI KOSZORÚKAT

adventi-koszoru-lead-lbf.jpgA karácsonyt megelőző adventi várakozás időszaka nem csak a gyerekeket töltheti el izgalommal, hanem a dekorálás nagymestereit is. Ha viszont idén a saját kézzel készített adventi koszorúra se időnk, se energiánk nincs, akkor sem kell elkeserednünk. Megnéztük pár igen tehetséges magyar virágkötő munkáját, és most ezekből szeretnénk ajánlani neked, így biztos, hogy ha az utolsó pillanatra hagyod a vásárlást, akkor is igazán egyedi és igényes koszorúkat fogsz vásárolni!

Laura Virág

A boltba tévedve az ember észre se veszi és máris karácsonyi hangulatban ég. A dekorációk és úgy az egész hely olyan érzetet ad,mintha csak egy hó födte tájra tévedtünk volna. Bár mi még csak képeken láttuk a boltot, mi teljesen elájultunk a szebbnél szebb díszektől, az adventi koszorúkról meg ne is beszéljünk. A koszorúk koncepciója a gyertya színétől kezdve a különböző díszek textúrájáig, tökéletesen össze vannak hangolva. Találhatunk itt hagyományosabb és teljesen újszerű koszorút is, így a válogatással biztosan sok időt fogsz eltölteni.

Elérhetőségeik: Budapest, Király utca 28. | Facebook

Nyitva tartás: H-SZ: 9:00 – 19:00 Vasárnap: Zárva

laura-virag-2-lbf.jpg

Sylva design

Ha szeretjük az egyszerű letisztult dolgokat, akkor bizony itt a helyünk! A pasztell színek nyugodt melegsége jellemzi mind a helyet mind pedig az itt készült dolgokat. Nincsenek túlkomplikált giccses díszek csak a nyugodt, harmonikus megjelenés. Adventi koszorúik mesébe illőek és imádni valóak!

Elérhetőségeik:

Budapest, Szentendrei út 95. | Facebook

sylva-design-lbf.jpg

 

Plantomime

Ha kedveled a bohémabb, különleges dolgokat, akkor ide mindenképpen látogass el. Találtunk itt szőrmés koszorút, kötöttet vagy gallyakból fontat. Egyszóval minden stílusban készítenek koszorúkat. Személy szerint egy kettő a téli erdő talaját borító avarra emlékeztetett, így tökéletesen lehet velük hangolódni a karácsonyra!

Elérhetőségeik: Budapest, Nagymező u. 60. | Facebook

Nyitva tartás: Egész héten: 9:00 – 21:00

plantomime-3-lbf.jpg

 

Vintage Design - Mecz Gyöngyi

A különböző textúrák itt is külön-külön vagy egymás egyvelegeként remekül működnek. Az klasszikus fehér gyertyás tűlevelű koszorúkat is frappánsan eltudják készíteni ,ahogy az újabbnak számító kötött borítású koszorúkat is. Érdemes körbe nézni a kopogtatóik között is. Jó hír, ha kutyád van őt sem kell otthon hagynod, ha hozzájuk térsz be.

Szigetvár, Szecsődi Máté utca | Facebook

Nyitva tartás: H-P: 8:00 – 16:00 Szombat: 8:00 - 12:00 Vasárnap: Zárva

vintage-design-4-lbf.jpg

 

Ida Virág - Esztergom

Nem csak Pesten készülnek lélegzetelállító adventi koszorúk éppen ezért, ha Esztergomban jársz, mindenképpen nézz be Ida Virág üzletébe. Csak a kreativitásunk szabhat határt, hogy miből milyen koszorút szeretnénk rendelni. A hihetetlenül ügyes kivitelezésének hála egy koszorún megfér rengeteg stílus és dísz egy darabon. Csodás koszorúk készülnek az üzletben, szóval azt javasoljuk, hogy mindenképpen nézz be hozzájuk! 

Facebook

ida-virag-1-lbf.jpg

 

Nyereményjáték Facebook oldalunkon! Most 5000 forint kedvezményre jogosító kupont nyerthesz, amit az Answear.hu webshoppon használhatsz fel! Részletekért kattints a képre!

15037213_1197287750362345_6635934492487673777_n.jpg

 

Leadkép forrása: tidbits-cami.com

Képek forrása: Facebook.con

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr7111990302

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása