NŐI TÁSKA, MINT KARÁCSONYI AJÁNDÉK

taska-ajandek-lbf.jpgHa ismerjük az ízlését annak, akit meg szeretnénk ajándékozni, akkor nyert ügyünk van. Ha nem, akkor mutatjuk, hogy hogyan derítheted ki, hogy mi az, amit kedvel, és mi az, amit a pokolba kívánna. Egy táska hatalmas ajándék is lehet, ha sikerül jól választanunk, hiszen egy nőnek mindig szüksége van rá.

Miért jó ajándék?

Nos, női táskára mindig szükségünk van, hiszen biztosan nap, mint nap tele tudnánk pakolni fontosabbnál fontosabb dolgokkal (ezért is nem csak kiegészítő). Biztosan nem én vagyok az egyetlen, aki minden szettjéhez legalább tartana a szekrénybe egy-egy darabot, viszont én inkább más fontosabb dolgokra költöm a pénzem, vagyis először alaposan megfontolom, ha táskát kell vennem. De egyébként imádom őket, és a világ összes táskáját bezsúfolnám a házamba ha tehetném. Na jó, persze csak azokat, amik nekem is tetszenek!

Ismerd az ízlését!

Ha egy táskát választasz karácsonyi ajándéknak, akkor ne felejts el megismerni az ízlését annak, akit szeretnél meglepni vele. Fontos, hogy tudd, mi tetszik neki, hiszen csak akkor lehet az igazi, ha az ő stílusa, és fel tudja majd használni. Könnyedén meg lehet tudni, hogy mi az, ami bejön neki: webshoppokon, képeken mutogatsz neki táskákat, és megkérdezed, hogy szerinte mi a véleménye. Persze ezt lehet egy könnyed fedőszöveg alatt: "Táskát szeretnék venni. Segítesz a választásban?" - De ez akkor megy, ha nő veszi nőnek. A férfiaknak ilyenkor nehezebb dolga van, hiszen női táskákról csak nem szoktunk leállni pletykálni a pasikkal. Ha csak nem a legjobb barátunk, és kíváncsi mindenre.

taska-vasarlas-lbf.jpg

 

Hol vedd meg?

Érdemes a webshoppokon nézelődnöd, ugyanis ott milliónyi darab közzül lehet válogatni anélkül, hogy boltról boltra járj. Minél hamarabb válaszd ki, hogy melyiket szeretnéd megrendelni, hogy még karácsony előtt nálad lehessen. Alaposan nézd át a paramétereit (mekkora maga a táska, a füle, rendesen be lehet-e zárni stb), mert megeshet, hogy ami a képen nagynak tűnik, az valójában nagyon kicsi. A legtöbb webshop már megmutatja, hogy a modellek kezében mekkora, így könnyebben tudunk viszonyítani, hogy a valóságban mekkora lehet.

 

Leadkép forrása: favim.com
Kép forrása: thestyleintervention.com

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr5312007714

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása