A BLÉZEREK NEM CSAK ELEGÁNS VISELETEK, HANEM STÍLUSOSAK IS!

blezerek-lbf-1.jpgLegtöbbször valószínűleg mindannyian akkor hordunk blézert, amikor egy picit elegánsabb kinézetet szeretnénk kölcsönözni szettünknek, azonban vannak darabok, amik nem csak ezt a feladatot látják el! Mutatjuk, hogy milyen szuper darabok közül válogathatsz mostanában!

Elegáns helyett laza

Tévhit az, hogy csak férfi blézerek/zakók léteznek. Mint tudjuk, ma már mi, hölgyek is előszeretettel hordjuk ezeket a darabokat, és milyen jól tesszük! Ezek ugyanis nem csak nadrágokkal mutatnak jól, hanem szoknyákkal is, sőt, még egy-egy ruhához is választhatunk belőlük. Nagyon örülünk annak, hogy vannak laza stílusúak is, amiket munkahelyre és suliba is bármikor felkaphatunk.

 blezer-lbf-1.jpg

Forrás: FashionDays.hu

Ha a gyökereknél szeretnél maradni

A klasszikus "zakók" tökéletesen passzolnak egy üzletasszonyos kinézethez, ami fontosabb tárgyalásokon is megállja a helyét. Ha pedig a megbeszélés után szaladnod kell vissza a munkahelyere, semmi probléma, hiszen ha irodában dolgozol, biztos lehetsz benne, hogy nem lesz semmi probléma a szettel. Egyébként szerintünk egy csinos, karcsúsított blézer nagyon jól mutat szoknyával és magassarkúval, ezért ha szereted a szoknyás kombinációkat, akkor mindenképpen ezt válaszd!

elegans-blezer-lbf-2.jpg

Forrás: FashionDays.hu

 

Téli melegség

Ha nagyon fázol, de szeretnél jól kinézni, akkor van erre is egy szuper megoldás! Nem muszáj a megszokott anyagoknál maradni, hiszen stílusos kötött blézerekkel is tele vannak a webshoppok! A leghidegebb időszakhoz érkeztünk, és ilyenkor fontos, hogy odafigyeljünk a réteges öltözködésre, mert soha nem tudhatjuk, mikor esik néhány fokot a hőmérséklet.

kotott-blezer-lbf.jpg

Forrás: FashionDays.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr7612129325

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása