KÉSZÜLJ A TAVASZRA NÉHÁNY MENŐ PÓLÓVAL!

polo-lbf-lead.jpgMi már nagyon reménykedünk abban, hogy hamarosan itt a tavasz, ezért már el is kezdünk hangolódni rá. Szerintünk itt az ideje elkezdeni gyűjtögetni a pólókat! És hát miért ne, hiszen ilyenkor is elférnek a hatalmas pulóverek alatt...

Nyomd a szöveget!

A kreatív feliratos női pólóknál nincs is stílusosabb darab, ugyanis szinte bármikor felvehetjük őket. Ezeket a pólókat hordhatjuk bátran kék és fekete, na meg persze szürke farmernadrágokkal is. Emellett lábbeliket sem kell túlságosan meggondolunk, hiszen egyértelmű: ha munkába megyünk akkor egy csinos magassarkú, ha csak a boltba szeretnénk kiugrani, akkor egy kényelmes edzőcipő. Ennyire egyszerű!

polok_fashion_days_feliratos.jpgLevi's / Only / Only

 

A cukiságok kedvelőinek

Láttad már azt a pólót, aminek a rajzolt zsebében egy cuki kutyus van? Szerintünk imádni való ötlet, és biztosan mindenki meg fogja kérdezni Tőled, hogy honnan is vetted. Na de a cuki teafilteresről is faggatni fognak, és szerintünk minden tea fanak be kellene szerezni egy ilyen szuper darabot! Valentin-nap közeledtével a hős szerelmeseknek pedig kötelező az aranyos szívecskés póló.

polok_fashion_days_cuki.jpg

Fashion Days / Fashion Days / Only

 

Ha Te inkább a hatalmas mintákat imádod

Na, hát az ilyen pólók száma szinte megszámlálhatatlan! Manapság rengeteg sok olyan pólót terveznek, amin hatalmas minták vannak, és szinte beteríti az anyag 99%-át. De nem is baj, hiszen ettől olyan szuperek! Idén akár lehetsz egy retro mosopor kampányarca, vagy pedig egy rock koncerté, de akár egy képregény szereplőt is magadra önthetsz.

polok_fashion_days_minta.jpg

Brave Soul / Met Jeans / MANGO

Bohém és kreatív

Mint tudjuk, a Moschino márka szeret fura dolgokat a piacra dobni, de mi pontosan ezért imádjuk őket! A tervezők a pirítós pólót eredetileg pizsinek szánta, ettől függetlenül szerintünk egy lazy monday napon is megállná a helyét, nem? Na és ha már kaja, akkor másnap ne felejtsd el felvenni a paradicsom konzervdobozos pólódat se. A rajzold banán pedig eléggé abszurd, de mi imádjuk!

polok_fashion_days_bohem.jpg

Moschino / Andy Warhol by Pepe Jeans / Only
Képek forrása: fashiondays.hu, aliexpress.com

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr8512143009

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása