ÉLJENEK A FARMERNADRÁGOK! - MI BIZTOSAN NEM TUDNÁNK NÉLKÜLÜK ÉLNI

farmernadrag-lbf-lead.jpgÉs biztosan tudjuk, hogy te sem! Legalábbis nem találkoztunk még olyannal, aki azt mondta, hogy "fúúj, farmernadrág"! Mi továbbra is imádjuk őket, és imádni is fogjuk amíg tehetjük!

Kényelmes és egyszerűen csak szuper

A női farmernadrág nem fog veszekedni veled. A farmerod megért, szeret, és borzasztóan kényelmes lesz, amennyiben a megfelelő méretű és szabású darabot választod. Számos típus és fazon közül válogathatsz (és a színekről ne is beszéljünk), így könnyedén megtalálhatod az álom darabot.
stilusos-farmer-lbf.jpg

Munka, suli, hétvége? A farmernak mindegy!

Persze, hogy mindegy, hiszen mindig jól mutat. Nincs más dolgunk, mint elkapni a megfelelő kombinációt, tökéletesíteni azt, és voila! Máris van egy szuper téli/tavaszi/nyári/őszi szettünk! Mindegy, hogy hova veszed fel, a farmer mindig jó választás, főleg egy kényelmesebb napon. Ne felejtsd el, hogy nem csak a ruhadarabokkal variálhatsz, hanem a kiegészítőkkel is. 
stilusos-nadrag-lbf.jpg

Szűk szárú vagy trapéz? A választás a Tiéd!

Nem kötelező a szűk szárú farmeroknál maradnod. Ha szeretsz újítani, akkor vállald be a trapéz fazont, hiszen még mindig divatosak ezek a darabok. Számos különleges és érdekes szettet lehet velük összeállítani, azonban csak óvatosan! A trapéz szárú farmerok már alapból szembetűnő darabok, ezért érdemes mellé visszafogottabb ruhadarabokat választani.
trapez-farmer-lbf.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr7712170614

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása