MUSICAL AZ ÖRDÖG PRADÁT VISELBŐL? IGEN!

az-ordog-pradat-visel-lbf.jpgA filmet mi nagyon imádjuk, ezért nagyon várjuk már a musicalt is, bár bevalljuk őszintén, nem tudjuk, hogy mit várjunk.. Valószínűleg furcsa lesz, ettől függetlenül: mikor nézhetjük már meg?

Biztosan nem kell bemutatnunk a "The Devil Wears Prada", vagyis "Az ördög Pradát visel' c. filmet, ugyanis egy divatrajongó nő tuti, hogy imádja, és minden évben megnézi legalább egyszer (vagy kétszer, háromszor, de talán még négyszer is). 

A film Lauren Weisberger könyve alapján készült (aki egyébként a Vogue főszerkesztőjének, Anna Wintournak az asszisztense). És hogy miről is szól pontosan? Egy előkelő New York-i divatmagazin életéről, vagyis inkább annak szerkesztőségéről szól. A film a főszereplő Anne Hathawayen keresztül mutatja be Lauren mozgalmas, dinamikus, és "kissé" kegyetlen életét a hatalmas divatmagazinnál, mint a főszerkesztő asszisztense. Persze biztosan tudod azt is, hogy Anna Wintour szerepét Meryl Streep kapta, aki tökéletesen megvalósítja a világ leghíresebb divatmagazin főszerkesztőjének munkásságát. Természetesen itt abba is hagyjuk a mesélést, hiszen ha nem láttad, akkor mindenképpen nézd meg mielőtt itt lenne a musical!

Mi egy kicsit szkeptikusak vagyunk a darabbal kapcsolatban, hiszen egy ilyen híres filmet zenés formában visszontlátni? Hát, nem is tudjuk... Reménykedünk, aztán majd meglepődünk! Vagy negatívan, vagy pozitívan, mindenesetre ígérjük, hogy tényleg meg fogunk lepődni!

Na és ha tippelned kellene.. Szerinted ki fogja megvalósítani mindezt? Hát persze, hogy a zseniális Elton John!

Sajnos még dátumot nem tudunk mondani, minden esetre már január óta harsog róla a külföldi média (sőt, már néhány magyar magazin is), ezért úgy gondoltuk, hogy mi is megosztjuk veled a szuper hírt!

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr3112245236

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása