30 ÉVE TAPOSSUK AZ AIR MAX-EKET

nikeairmax_cover.jpg

Szerintem maga Tinker Hatfield sem gondolta volna, hogy a streetfashion számára alkotott egy ekkora statement darabot, de láss csodát – 30 év elteltével az Air Max az egyik elengedhetetlen darabja az outfit posztok világának. Íme az első és a legújabb...

nikeairmax_gif_1.gif

Igazból a kezdet 1979-re tehető, amikor az Air Tailwing megjelent, de az áttörést az 1987-es Air Max 1 okozta, amin először volt takarás nélküli az Air párnázás. Ezt már ekkor a két klasszikus színkombinációban dobták piacra – fehér-piros-szürke és fehér-kék-szürke. És most a jó hír: visszatér!! Pont jókor, amíg még amúgy is nagyon fut a nyolcvanas éves divatja.

nikeairmax_kollekcio.jpg

Az Air Max 1 harmincadik évfordulóját megünnepelve márciusban sorra jelennek meg vegyesen az eredetihez hasonló retrók, feldolgozások és vadonatúj cipők is. Köztük a legújabb, régóta várt VaporMax is. Ezzel a kis kollekcióval az Air talán még erősebb, mint valaha... A teljes listát megtaláljátok a Nike oldalán.

nikeairmax_vapormax.jpg

A VaporMax-el kapcsolatban sem szeretnék belemenni a szakzsargonokba, de a lényeg az, hogy olyan innovációval állt elő a Nike, ami még inkább egyszerűsíti a cipő felépítését, még kényelmesebbé teszi azt miközben még nagyobb rugalmasságot biztosít. Ha mégis egyike vagy te is azoknak a furcsa rajongóknak, akik a technikai részekért is odavannak, akkor látogass el a Nike oldalára.

képek forrása: nike.com

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr7212298313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása