ANCHOR - EGY KARKÖTŐ, AMI ÖSSZEKÖT TITEKET

anchor-karkoto-lbf-2.jpgSzeretnél a közös tetoválás helyett valami sokkal szuperebb és fájdalom mentesebb dolgot, ami összeköthet titeket pároddal? Akkor az Anchor karkötőket nektek találták ki! Biztosan hallottál már róluk és hidd el, tényleg olyan nagyszerű!

Sokszor találkoztunk már szebbnél szebb Anchor karkötős képekkel, és már nagyon szerettük volna párommal meglepni egymást ezzel az ékszerrel, de ez valamiért mindig elmaradt. Most azonban lehetőségünk nyílt testközelből felpróbálni, kipróbálni ezeket a karkötőket és azt kell hogy mondjuk: teljesen beléjük szerettünk.

 A horgony karkötőink jelentése, hogy a viselő révbe ért, megérkezett, megállapodott, kalandozása, útkeresése befejeződött. Attól függően, hogy mire vonatkozik, a Horgony stabil kapcsolatot, biztos karriert és megélhetést, állhatatosságot, megbízhatóságot, a megpróbáltatások végét jelenti. Egy betegségből való felépülés, az anyagi helyzet megszilárdulása várható. A horgony mint szimbólum régóta jelen van a köztudatban, viszont ékszerként 2014 szeptemberében alakult ki egy nagyobb kultusza az amerikai elitek körében. Ez a divat már Magyarországra is elért és elsőként nálunk szerezhetitek be a minőségi kiegészítőket. A karkötőkre lehetőségetek van egyedi szöveget, mintát is gravírozni!

De a szavak helyett inkább beszéljenek képeink. Mi teljesen egyforma karkötőket választottunk, hiszen ha már egy pár vagyunk, miért is ne lehetne a gravírozás mellett a karkötő színe is ugyan olyan:

anchor-karkoto-lbf.jpg

anchor-karkoto-lbf-3.jpg

anchor-karkoto-lbf-4.jpg

 anchor-karkoto-lbf-5.jpg

Neked hogy tetszenek? 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr9812296653

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása