EGY MAGYAR DIVATILLUSZTRÁTOR MUNKÁSSÁGA – ISMERD MEG SÁPI BEÁTÁT

sapi_bea_lbf_lead.jpgBea munkáival már nagyon sokszor találkoztunk magazinokban, azonban nem tudtuk, hogy a mesés illusztrációk mögött az ő kézügyessége áll. Az Instagram világában találtuk rá, és azonnal beleszerettünk rajzaiba. Biztosak vagyunk benne, hogy Te is imádni fogod őket!

Mióta foglalkozik ezzel?

Már kicsi kora óta jelen van az életében a rajzolás és a kreativitás. Nagyon sok mindent kipróbált már, mint például animáció film rajzoló szakkör, gimis évei alatt pedig a nagynénje tanította őt varrni, és bőrből készíteni apró dolgokat.

Egyetemen látványtervezőnek tanult (színházi díszlet és jelmeztervezés), ami azt jelenti, hogy rengeteget foglalkozott ruhákkal, divattörténettel, öltözködéssel, öltözetábrázolással. Valószínűleg nagyon sokan vagyunk úgy, hogy a divatra valahogyan így tekintünk: „de jó ez a farmer”, „de szép az a kabát”, „fú, de jól néz ki”, azonban Bea teljesen máshogyan: „A divat engem művészeti szempontból érdekel: az anyagok, színek, sziluettek, formák megoldásai és egy-egy kollekció hangulata.”

sapi_bea_lbf_16.jpg

Rajzolás a mindennapokban..

A rajzolás bele tartozik a mindennapjaiba, ezért mindig dolgozik valamin, de persze ez függ a feladatoktól is. Például vannak olyan témák is, amiken éveken át gondolkozik, hogy minden kis apró részecske a helyére álljon. És hogy mivel készíti a gyönyörű illusztrációkat? Bea a festékeket szereti a legjobban, vagyis a temperát és az akvarellt, de szívesen használ ecsetfilcet, tollat, krétákat és tust is. Mellesleg munkái bármikor szembejöhetnek veled, ugyanis szívesen tervez és rajzol magazinokba, könyvborítókra, csomagolásokra, reklámkampányokba.

sapi_bea_lbf_14.jpg

És hogy miből inspirálódik?

„Az adott feladat határozza meg az inspiráció forrását. Ha megvan a téma, akkor minden területen szeretek utánanézni, hogy hogyan lehetne a legjobban feldolgozni és papíron visszaadni azt. (Nemrég pl. egy óceános tematikánál - amellett, hogy napokig képeket és videókat néztem - hallgattam a delfinek hangjáról készült hanganyagot is. A végén már tényleg olyan volt az egész, mintha leköltöztem volna a víz alá.)”

sapi_bea_lbf15.jpg

Most már tárgyakon is megtalálhatóak illusztrációi!

Bea mostanra nem csak papírra alkot, hanem különböző tárgyakra is, mint például telefontok, bögre, párna, füzet, termosz stb. Szóval ha Neked is tetszenek munkái, akkor nézelődj a webshopján! Biztosak vagyunk benne, hogy találni fogsz valami szuper dolgot.

sapi_bea_lbf8.jpg

Facebook oldalunkon is találkozhatsz majd munkáival!

A sors úgy hozta, hogy a blog együttműködik a szuper ügyes divatillusztrátorral, ezért jól figyeld közösségi oldalainkat, ugyanis szebbnél szebb rajzokkal találkozhatsz majd nálunk is!

 

web: www.beatasapi.com

facebook: facebook.com/BeataSapiIllustrations

instagram: https://instagram.com/beata_sapi_illustrations/

twitter: https://twitter.com/BeataSapi

shop: https://society6.com/beatasapi

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr8212332845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása