TAVASZKÖSZÖNTŐ ÁGYNEMŰ VARIÁCIÓK

tavaszi_agynemu_lbf.pngBár, mind naptárilag mind Celsius fokban kijelenthetjük, hogy itt a tavasz, de még korántsem mutatta meg teljes erejét. Csak most éledezünk a hosszú télből igazán. Már elkezdtük előásni a tavaszi ruháinkat, átmeneti kabátainkat és persze tervezgetjük, hogy milyen új darabokat szeretnénk beszerezni. Nincs is jobb alkalom arra, hogy ágyunk megjelenését is energikusabbá tegyük a tavasz jegyében. Lássuk hát néhány inspirációt!

Friss, üde és örök darab a fehér, amit párnákkal és ágytakarókkal könnyedén az aktuális évszakhoz igazíthatunk

feher-agynemu-lbf.jpg

A fekete csíkos ágynemű azoknak, akiknek a fehér túl egyszerű, de mégis valami letisztult alakzatra vágynak. És nem utolsó sorban háziállataink körében is hódít a népszerűsége

csikos-agynemu-kutya-lbf.jpg

csikos-agynemu-cica-lbf.jpg

A púder rózsaszín és a fehér szinte egyé vállnak. Tökéletes kompozíció! Ez egy igazán nyugodt és harmonikus színösszeállítás, igaz?

puder-rozsaszin-feher-lbf.jpg

A szürke és a púder rózsaszín személyes nagy kedvencünk, és már nem csak a ruhatárunkban szívesen látott vendégek. Ugye ez nálad is így van?

feher-szurke-puder-roszaszin-agynemu-lbf.jpg

Hát nem megnyugtató?

paszte-barna-agynemu-kislany-lbf.jpg

Ha tavasz ,akkor  a vintage stílusú virágok tuti befutók! Ilyen ágyneműkben heverészni és olvasgatni élvezet. Higgy nekünk!

vintage-agynem-lbf.jpg

 

Képek forrása: weheartit.com

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr6212332133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása