KEDVENC ARCÁPOLÁSI TERMÉKEINK

arcapolas-lbf-lead.jpgMost, hogy végre beköszöntött a tavasz, itt az ideje, hogy kibújjunk a vastag kabátok és pulcsik alól, és hogy felébresszük a bőrünket is téli álmából. Hogy segítsünk kihozni magadból a legjobbat, összeszedtük, hogy mik azok az arcápolási termékek, amik nekünk a legjobban beváltak. Gyere, szépülj velünk!

Tisztítás

A gyönyörű bőr az alapos arctisztításnál kezdődik. Ha olyan arclemosót keresel, ami hatékonyan tisztít, de nem szárítja a bőrödet, érdemes körülnézned a gyógyszertárban a Bioderma Hydrabio termékei között. Szívből ajánljuk az arctisztító tejet, ami amellett, hogy maradéktalanul eltünteti a szennyeződéseket, segít visszaállítani a bőr természetes hidratálóképességét is.

arcapolas-bioderma.jpgTonizálás

Tisztítás után ne feledkezzünk meg a tonizálásról, ami segít a szennyeződések utolsó maradványait is eltüntetni, összehúzza a pórusokat, és frissíti, élénkíti a bőrt. Mi a micellás vízre esküszünk, mivel a benne található micellák magukhoz vonzzák a szennyeződéseket és a zsírt, és magukba zárják azokat. Hatékonyan tisztítanak, anélkül, hogy irritálnák a bőrt, így az érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják. Kedvenc micellás vizünk a DM-ben kapható Balea terméke, meglepően jó minőségű, kifejezetten pénztárcabarát áron.

 

arcapolas-balea.png

Hidratálás

Érdemes beruházni egy mindentudó arckrémbe, mert az időben elkezdett hidratálás és ránctalanítás meghálálja magát. Nem tudjuk eleget hangsúlyozni a fényvédelem fontosságát: a nap ugyanis nemcsak akkor károsíthatja a bőrödet, ha a strandon fekve napozol, hanem nagyon könnyen leéghet az arcod akár a buszmegállóban várakozva is. Csúnya és maradandó foltokat tud okozni a napégés, ezért mindenképpen javasoljuk, hogy már az első tavaszi napsugarak megjelenésekor szerezz be egy fényvédős hidratálókrémet. Mi a Collistar Special Active Moisture hidratáló védőkrém SPF 20-ra esküszünk, ami egy igazi all-star: megvédi a bőrt a káros környezeti hatásoktól, mint a szmog, por, vagy a szennyezés. Lassítja az öregedést, energizálja a bőrt, és erősíti a saját védekezőképességét, mindemellett véd a káros UV-sugarak ellen. A Collistar termékei a Müllerben és a notino.hu-n érhetők el.

arcapolas-collistar.jpg

 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Éjszakai krém

Miért kell más krémet választani estére, mint nappalra? Nappal és éjszaka más –más folyamatok mennek végbe a bőrben. Nappal a bőr a káros környezeti hatások ellen védekezik, míg éjszaka elindulnak a regenerálódási folyamatok, amikor a sejtek a napközben szerzett károkat igyekeznek kijavítani. Ezért érdemes éjszakára egy gazdagabb textúrájú krémet választani, mint pl.a patikában kapható Uriage Aquaprécis Intenzív Tápláló balzsam. A krém regeneráló formulája segíti a víz sejtekbe áramlását, a bőr ideális nedvességtartalmának helyreállítását és hosszantartó megőrzését.arcaploas-uriage.png

S.O.S

Elfáradtál, nyúzott, színtelen a bőröd? Akkor ide gyorssegély kell! Vess be egy szérumot, és meglásd, olyan hatása lesz, mintha aludtál volna egy nagyot. A mi csodafegyverünk a Vichy Aqualia Thermal Hidratáló Szérum, ami visszaadja az arcod üde színét, összehúzza a pórusokat, és kipihentté teszi az arcvonásokat. Csak győzd bezsebelni másnap a bókokat!

arcapolas-vichy.jpg
Radírozás

Ne felejtsd el, hogy bármilyen szuper krémeket is használsz, ha nem radírozod rendszeresen a bőrödet, nem tudnak felszívódni a hatóanyagok. Ezért azt javasoljuk, hogy heti egy-két alkalommal szabadulj meg az elhalt hámsejtektől, például a Himalaya Herbals Barackos arcradírjával. Meglásd, megújul a bőröd!

arcapolas-arcradir.jpg

 

 

Képek forrása: biodermal.nl, himalayaherbals.hu, vichy.hu, uriage.com, mueller.co.hu, inthefrow.com

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr4412336239

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása