TUDTAD? A BÉZS SZÍNŰ TÁSKÁKAT SZINTE BÁRMIVEL HORDHATOD!

bezs-taska-lbf-lead.jpgItt a tavasz (juhúúúú), szóval eljött az idő, hogy a tavaszi holmikat kibányásszuk szekrényeinkből. Neked van bézs színű táska erre az időszakra elrakva? Ha van, akkor van egy jó hírünk....

Egy lightos hétköznapra vagy hétvégi kiruccanáshoz

Ing, farmernadrág, magassarkú, na és persze a bézs színű táskád! Teljesen mindegy, hogy milyen színű az inged és a cipőd, ez a szín biztosan menni fog hozzájuk! Szerintünk a világosabb színekkel hihetetlenül jól néz ki, de azért a feketével és a sötét kékkel sem utolsó..

bezs_taska_1.jpg

Túl elegánsan? A bézs színnek ez sem okoz problémát!

Egy szuper ruhával ugyanis tökéletesen mutat! Biztosan te is kedveled a nude árnyalatú lábbeliket is, ezért ha a ruhára teszed a voksod, mindenképpen próbáld ki ezt a kombinációt. Tuti sikert fog aratni, és nem mellesleg kényelmesen fogod magad érezni egész nap!

bezs_taska_3.jpg

Hosszú sulis napokra

Ha munkahelyünkre vihetjük magunkkal ezt a táskát, akkor suliba miért ne? Szerintünk tökéletes választás, ugyanis - ahogyan a címben is írtuk - bármivel hordható! Egy hasonló outfit tökéletes lehet a hétvégi napokra, amikor már a legtöbben lelazítunk egy kicsit.

bezs_taska_2.jpg

 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Tanár és tanító nénik figyelem!

A suliban valamilyen szinten példát mutatnak a tanárok a diákoknak, és természetesen nem csak a tudásra, hanem néha a kinézetre is adni kell. Általában az ing és a kosztümnadrágok a nyerők a tanítók köreiben, azonban nem kell mindig fekete vagy fehér kiegészítőket használni. Szerezz be egy bézs színű táskát, és máris feldobod vele a szettet!

bezs_taska_5.jpg

Szövetkabátokhoz, bőrkabátokhoz, farmerdzsekikhez is tökéletes

Mindegy, hogy milyen kabátot veszel fel hozzá, a bézs szín nem fog téged cserben hagyni, sőt! Többnyire még nem hagyjuk otthon a kabátjainkat, hiszen az idő kiszámíthatatlan, de ha te ezt a táskádat szeretnéd hordani, akkor tedd is meg. Nem mellesleg egy szürke kabáthoz kitűnően passzol ez az árnyalat, ugyanis rendkívül különleges a kettő együtt. Mi imádjuk!

bezs_taska_4.jpg

 

Leadkép forrása: thevivaluxury.com

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr6012326033

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása