HOVA MENJÜNK ÉS MIT VEGYÜNK FEL? VÉGRE TAVASZ!

utazas_2017tavasz_lead.jpgAhogy kisütött a nap, egyből azon kezdett járni az agyunk, hogy idén tavasszal merre vegyük az irányt. Mivel a munka 15 fok felett sem áll meg, olyan helyszínekben gondolkodtunk, amiket egy napos vagy egy hétvégi kiruccanás alatt bevehetünk. Az 5 kedvenc úti célunkat ezúttal 5 outfit inspirációval tűzdeltük meg számotokra. Irány a jó idő!

Füvészkert

A budapesti Füvészkert nem csak Nemecsek Ernőék kedvence, de a miénk is. A pesti nyüzsgés közepén képes kiszippantani a látogatókat ebből a pörgésből. A tökéletes menekülőhely a világ elől, és egyszerűen képtelenek vagyunk betelni a sokszínű szépségével.

utazas_fuveszkert_2017tavasz.png

Bokodi tó

Itt ugyan sose jártunk korábban, de éppen ezért szerepel a lebegő falu a listánkon. Remek célpontja egy egy napos roadtripnek és egy gyors insta-fotózás helyszínének se kívánhatnánk jobbat egy napos tavaszi délutánon.

utazas_bokodito_2017tavasz.png

Szépasszonyvölgy

Eger a borai nélkül is a kedvenc magyar városaink között szerepelne, de a borosaknak a Szépasszony-völgy is egyértelműen „must-see”. A városban eltöltött kulturális programokkal és hosszú sétákkal teli hétvégi kiruccanást megkoronázzák a völgy pincéi.

utazas_szepasszonyvolgy_2017tavasz.png

Nádasdy Kastély

Egy hazai kastélynak mindenképp rá kellett kerülnie a listánkra. Ha külföldön járunk, minden környező és útba eső csodát ámulva járunk végig, itthon viszont valahogy a budai és egri várak kivételével minden kimarad. Már pedig nem semmi kincseket rejteget kicsiny országunk. A mi listánkon most a XVIII. századi Nádasdy Kastély szerepel, de érdemes másfelé is nézelődni: itt egy lista a hazai kastélyokról.

utazas_nadasdykastely_2017tavasz.png

 

képek forrása: fuveszkert.org; ingatlanok.hu; szepasszonyvolgy.info; legifoto.hu;

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr4912356357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása