6 TAVASZI KABÁT A BOLTOK VÁLLFÁIRÓL

tavaszi-kabat-lbf-lead.jpgUgye hallottad már azt a mondást, hogy ravasz a tavasz? Ha jobban belegondolsz ez tényleg így van, hiszen az egyik pillanatban ragyogóan süt a nap, a másikban meg szakad az eső. Ilyenkor jó, ha van nálunk egy kiskabát, hogy felkapjuk a hátunkra. Persze tudjuk, hogy egy óriási viharban nem ez a legjobb probléma megoldó módszer, de mégis sokat segíthet!

Púder és púder.. Na és még egy kis púder!

Egyszerűen imádjuk, hogy ismét nők százai hordják a pasztell árnyalatokat, és főleg a rózsaszínt. Kedves és vidám szín, ami mindent fel tud dobni, de ne csak a kiegészítőkben válasszuk meg! Legyen ez a szín a szettünk középpontja, és erre építsük rá a többi dolgot. Nem mellesleg lehet hordani lazán, és elegánsan is, bár adjuk meg neki a "tiszteletet", és hordjuk a lehető legsikkesebben, még akkor is, ha csak egy széldzsekiről is van szó. 

pasztell-lbf.jpg

Vila - Zara

Ami mindig divatos...

...az a khaki, a barna, és a bézs. Vagyis mondhatnánk, hogy a föld színei (legalábbis mi mindig arra asszociálunk). Ezeket az árnyalatokat tényleg bármivel lehet hordani. Legyen az sportos, elegáns, vagy egy egyszerű casual szett, a barnás és bézses árnyalatok biztosan meg fogják majd állni a helyüket. Nem mellesleg ezek az árnyalatok önmagukban is tökéletesen mutatnak, így ne félj felvenni a barna kabátodat egy barna ruhához, vagy pedig a bézs dzsekit egy bézs nadrághoz, szoknyához.

barna-lbf.jpg

Mango - H&M

Kedveled a pirosat és a pinket?

Akkor 2017 a Te éved! A boltokat járva rengeteg piros és pink színű kabáttal, ruhadarabokkal találkoztunk. Nagy kedvencünk például ez a piros kabátka, mert szeretjük a harang ujjú darabokat. Szerintünk ezek tökéletesen kiegészítenek egy tetőtől talpig világos szettet. Azt tanácsoljuk, hogy ebben az esetben a tetőtől talpig fekete összeállításokat felejtsük el, ha csak nem akarunk vámpírnak öltözni.. :-) Egyébként szeretnénk még megemlíteni a citromsárga darabokat is, ugyanis idén rengeteg sárga színű ruhával, de főleg kabáttal találkoztunk, ami szintén egy szuper árnyalat, főleg a tavaszi napokra (de azért nyáron is tökéletesek lehetnek).

piros-pink-lbf.jpg

Zara - United Color of Benetton

Mindig van plusz 1

Muszáj megosztanunk Veled ezt a szuper Tommy Hilfiger kabátot, mert szerintünk egyszerűen zseniális találmány! És nem csak azért, mert kifordítható, hanem mert a színe is tökéletesen el lett találva! Ez a kabát megér egy misét, bár sajnos eléggé borsos ára van. Ettől függetlenül gyönyörködhetsz benne az Answear webshop oldalán.

tommy-hilfiger-lbf.jpg

Tommy Hilfiger

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr6312403423

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása