A PIROS AZ ÚJ FEKETE?

piros-fekete-lbf.jpgÚgy tűnik, hogy idén a piros szín kirobbanthatatlan a boltok polcairól, és szinte mindig belebotlunk egy pólóba, ingbe, nadrágba, kiegészítőbe stb. Te kedveled a pirosat? Ha igen, akkor itt van néhány ötlet, amivel feldobhatnád egy picit a szekrényed tartalmát.

A piros öltöztet

Legyen szó táskáról vagy egy magassarkúról, ez a szín öltöztet. Elegáns, pedig egyáltalán nem visszafogott, sőt! Úgy tartják számon, hogy az egyik legcsábítóbb árnyalat, és mi tagadás, szerintünk is így van. Például ha a metrón valakin van valami piros ruhadarab, a tekintetünk akaratlanul is rá fog szegeződni, még ha csak néhány másodpercről is van szó. Ez a szuper cuki kis FURLA táska pedig szerintünk tökéletes lehet egy kiruccanáshoz, vagy akár egy puccosabb estéhez.

furla_b-bjh4-fle-amazzone-peperoncino-b.jpg

Nincs olyan, hogy egy nőnek nincs piros cipője

Ha nem is sportcipő, de magassarkú tuti, hogy van! Muszáj lennie, hisz elengedhetetlen alap darab egy ruhatárból. Egy egyszerű piros tűsarkú szinte minden stílusú outfittel megállja a helyét, legyen az elegáns, visszafogott, vagy egy egyszerű street style összeállítás. 

zee_lane_435630-pelle-ciliegia-znc.jpg

Egy cuki "iskolás lány" stílusú táskát?

Számos márka mostanában alaposan megragadta a kisiskolás lány stílust. Mindegy, hogy hány boltba megyünk be, legalább minden másodikba szembe fog jönni velünk egy ilyen táska, és ez így is van jól. Cuki, egyszerű, mutatós. Teljesen jól ki tud egészíteni mindent, bármivel is vesszük fel. Ehhez a táskához például el tudnánk képzelni egy fehér ing, fekete nadrág kombinációt, mondjuk egy piros tűsarkúval (amit feljebb is láthatsz). Szerintünk csúcs szuper lenne!

trussardi_jeans_75b467xx-4202-22-10-35.jpg

Ragadjuk meg deréknál a dolgokat

Kiegészítők? Ugyan már! Felveheted ezt a színt ruhadarabként is! És hát miért is ne? Tavasz van, jön a nyár, és a piros tökéletesen illik ehhez az időszakhoz! Egy szuper fekete magassarkú, egy jó póló vagy ing, és máris Tiéd a világ! Na persze egy ilyen szerkóhoz otthon ne hagyd a napszemcsit, mert csak úgy lehet teljes az összeállítás!

marella_31312571-002.JPG

Fotókredit: fashiondays.hu

 

 

 

HÚSVÉTI NYEREMÉNYJÁTÉK!

Látogass el Facebook és Instagram oldalunkra, ugyanis Catrice Cosmetics márkájú körömlakkokat nyerhetsz! Részleteket keresd közösségi felületeinken! Kattints a képre! :*

17888678_1731304030216996_1301168396_n.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr2912414865

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása