facebook.pnginstagram.pnge-mail.png


Little Black Fashion

SMINKES INSPIRÁCIÓ A FESZTIVÁL SZEZONRA

2017. április 17. - NanaB

fesztivalsminkinspo_cover.jpg

Ugyan a felhős hosszúhétvége után még elég távolinak tűnhet ez a téma, hétvégén Kalifornia hivatalosan is megnyitotta a 2017-es fesztivál szezont a Coachellával. Ami szimplán annyit tesz, hogy lassan itt az ideje, hogy mindenki előhozza a mélyen bujkáló művészlélek, zeneszakértő, legtrendibb arcát és gyorsan írja ki a szabikat a legforróbb nyári napokra – reméljük... bár már a gumicsizmával is kibékült mindenki. Tavaly az ideiglenes tetoválásoké, idén az extrém sminkeké lesz a főszerep. Ehhez hoztunk pár inspirációs alapot.

Ezt a néhány képet és kategóriát, amit összegyűjtöttünk természetesen csak ihletnek szántuk – variáld őket, keverd őket, tegyél hozzájuk, vegyél le belőlük...  Ennek az időszaknak éppen az a lényege, hogy a lehető leginkább elengedjük a saját fantáziánkat, feszegessük a határainkat és nagyon magasan ugorjuk át a komfortzónánkat. És persze lassan azon is elkezdhetünk gondolkodni, hogy a megálmodott smink milyen outfit-kiegészítő-haj kombinációnak lesz a koronája.

Elég egy kis fantázia és egy szempillaragasztó

Biztos vagyok benne, hogy ehhez már minden kelléked megvan otthon, mégse gyakran használod őket együtt. Egy-két körömdísz, szempillaragasztó és már kész is van a vászon, amit mindenki csodálni fog.

 fesztivalsminkinspo_ragaszto.jpg

fesztivalsminkinspo_ragaszto_2.jpg

Firkálj kedvedre

Ha igazi beauty-lány vagy, akkor valószínűleg ehhez a sminkhez sem kell külön bevásárlótúrára menned. Elég a fehér szemceruzád, amit általában a vízvonaladra használsz és indulhat is a kísérletezés. Ugye, hogy megérte az a sok felnőtt kifestő...

fesztivalsminkinspo_firka.jpg

fesztivalsminkinspo_firka_2.jpg 

Határtalan csillogás

Csillám, glitter, highlighter minden mennyiségben! Kivételesen még én is azt mondom, hogy feledkezz meg a természetességről. Minél több árnyalat, minél nagyobb mennyiségben csillan meg a napfényen, annál jobb – és leviheted akár egészen a kulcscsontodig is. Most jött el az ideje annak is, hogy játszunk egy kicsit a szivárványos highlighterekkel, ami az irodában már nem biztos, hogy megállná a helyét.

fesztivalsminkinspo_csillogas.jpg

fesztivalsminkinspo_csillogas_2.jpg

Játék a színekkel

Ha úgy érzed, a fentebbi stílusok messze állnak tőled, vagy nem most szeretnéd tesztelni a sminkes tehetséged határait (de akkor mégis mikor?!), akkor az is bőven elég, ha egy – vagy kettő, három – feltűnőbb szín mellett leteszed a voksod. Egy kis pop of color a nyár alatt bármikor jöhet az arcod bármely pontjára. Hajrá, légy bevállalós!

fesztivalsminkinspo_szinek.jpg

fesztivalsminkinspo_szinek_2.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

http://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr9312432753