MÁJUSI RUHA BÖRZE - EZEK NEM MARADHATNAK KI SZEKRÉNYEDBŐL!

majus-ruha-borze-lbf-lead.jpgValószínűleg mindannyian várjuk már a nehezen érkező nyarat, de eljött az ideje, hogy a ruhatárunkat is felkészítsük rá. Mi nagyon bátortalanak voltunk, és inkább 1-2 melegebb pulcsit is beszereztünk, de belegondoltunk, hogy mi lesz velünk, ha beköszönt a kánikula?! 

facebook-follow.jpg

Legyen 1-2 darab ruhád

Az egyszerű, könnyed ruhák mindig jól jönnek, főleg a legnagyobb hőség idején igazán kényelmes darabok. A nagy melegben a bőrünket is levennénk legszívesebben, de hát nem tehetjük, és azért meztelenül se flangáljunk már! Válasszunk ki egy szuper hosszú ruhát, és máris jobban fogjuk érezni magunkat, mint egy nadrágban és pólóban.

ruha-lbf.jpg

Esős nyár? Kabátokat elő!

Hát igen.. A sok eső után nem csoda, hogy bizonytalanok vagyunk az idei nyári idővel kapcsolatban, hiszen nincs olyan hét, hogy minimum két napig ne essen az eső. Szörnyű! De mit is tehetnénk ez ellen?! Nem túl sok minden, azonban érdemes betárazni néhány kabáttal. Legyen közöttük melegebb, hosszabb, rövidebb, és soha ne menjünk el úgy otthonról, hogy nincs nálunk egysem! Teljesen kiszámíthatatlan az idei időjárás, pedig mindjárt június...

kabat-lbf.jpg

Szoknyák nélkül nem nyár a nyár

Bármikor szükségünk lehet rájuk, és nem mellesleg szintén lenge öltözéknek számít, ha csak nem veszünk alá harisnyát. Akkor viszont használhatjuk akár esősebb napokon is, amikor nincs túl hideg. A maxi szoknyák még most is divatosak, de azért a minikről se feledkezzünk meg, hiszen azokkal is nagyszerű összeállításokat valósíthatunk meg.

szoknya-lbf.jpg

Laza nadrágok farmer helyett?

Nem kell mindig a farmernadrág, ha léteznek olyan nacik is, melyeket meg sem érezzük, hogy rajtunk van. Minél bővebb, annál kényelmesebb! Például válaszhatunk egy krém színű, barnás nadrágot, de mivel idén hódítanak a pasztell rózsaszín árnyalatok, így ki ne maradjon az sem! Szuper fehér kiegészítőkkel igazán elegánsá tehetjük ezeket, így biztos lehetsz benne, hogy bárhová felveheted őket.

nyarias-nadragok-lbf.jpg

 

Fürdőruha is kell

Nos, kicsit furcsa, hogy az előbb kitárgyaltuk az esőt, most meg arra buzdítunk, hogy a fürdőruha se maradjon ki a repertoárból, de amint írtuk, sosem lehet tudni! Lehet, június végén már olyan meleg lesz, hogy nem győzünk hétvégente leugrani a Balcsihoz vagy a Tiszához. Na meg persze a nyaralásról se feledkezzünk meg, ha csak nem Szibériába tervezted az utat. Szóval engedd meg, hogy ajánljunk neked 2 nagyon szuper egyrészes fürdőruhát, ugyanis idén ezek a darabok hódítanak. 

furdo-ruha-lbf.jpg

Nyárias kiegészítők

Mindig érdemes új kiegészítőket vásárolni, hiszen ha folyamatosan cserélgetjük, akkor megóvhatjuk őket. Például ha télen vettél magadnak egy táskát, azt tedd a szekrény mélyébe, és nyárra használj egy másikat. Cipőkkel is ugyan ezt csináljuk, mert hát ki az, aki nyáron csizmát hord? Csak a Balaton Soundon szoktak olyanok történni, hogy a lányok előveszik a gumicsizmát, mert hatalmas a sár, de egyébként nyáron csak a papucs és a saru a nyerő! Na meg persze a kedvenc tűsarkúink..

kiegeszitok-nyar-lbf.jpg

Képek forrása: fashiondays.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr2412467059

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása