SIGNAL WHITE NOW TOUCH - SZPONZORÁLT VIDEÓ

signal-white-now-touch-lbf-lead.jpgValószínűleg nem is kell túlságosan sok bemutatkozó szöveget írnunk a Signal márkáról, hiszen tudjuk, hogy a fogfehérítő fogkrémjeik verhetetlenek! Most azonban egy különleges újdonsággal rukkoltak elő, amit mindenképpen ki kell majd próbálnod!

Fogfehérítés gyorsan és egyszerűen!

A Signal White Now most egy fogfehérítő tollat dobott a piacra, ami a Touch nevet kapta. Ha csak pár perced van felfrissíteni a sminked egy fontos találkozó, randi vagy esemény előtt, akkor ez a termék mindenképpen egy praktikus dolog, hiszen gyorsan és egyszerűen fehéríthetsz fogaidon. De persze a fogmosás sem elhanyagolható! Nagyon praktikus, hiszen a neszesszeredben is elfér, így akár napközben is előkaphatod és használhatod. A fehérítő hatás azonnal észrevehető, használata után már fel is villanthatod ragyogóan fehér mosolyod!

De ugye nem káros?

Nem, nem az. Tudjuk, hogy a hófehér mosoly nagyon pozitív és fontos, de azzal is tisztában vagyunk, hogy a fogfehérítés hosszadalmas és sokszor káros, fájdalmas folyamat tud lenni. De a Signal White Now Touch éppen erre a problémára kínál megoldást - gyorsan, könnyen, károsító hatás nélkül varázsolja majd fehérebbé fogaidat.

 

 

Miért ajánljuk?

Ahogyan azt a bevezetésben is írtuk, mi még nem csalódtunk a Signal termékeiben. A mai napig is használjuk fogfehérítő fogkrémjeiket, és láthatóan fehérebbé varázsolják fogainkat minden mosás után. Úgy gondoljuk, hogy az új Touch toll is hasonló hatással bír, így ha szeretnél fehérebb fogakat, próbáld ki!

- A fehérítő hatás ideiglenes és optikai, egy nap akár többször is használhatod

- A terméknek nincs súroló, károsító hatása, nem tartalmaz peroxidot

- Akár 40 csodálatos mosolyra is elegendő lehet

Hogyan kell használni?


1. CLICK – Használat előtt rázd fel a terméket, majd a kupak levétele után 3-4x nyomd meg a tollat a megfelelő mennyiségért. Első alkalommal addig ismételd meg, amíg nedvessé nem válik az ecset.
2. TOUCH – Minden fogadra egyenként vigyél fel egy-egy vékony réteget – a felső fogaknál fentről lefelé, az alsóknál lentről felfelé irányuló mozdulatokkal, vigyázva,
hogy az ínyhez ne érj hozzá.
3. SMILE – Várj pár pillanatot, amíg megszárad, majd mosolyoghatsz is! Ha még ragyogóbb eredményt szeretnél, kipróbálhatod egy második réteg alkalmazását is.

3d_yves_signal_folding_box_front_pen_no_real.jpg

Ezt a bejegyzést a Signal szponzorálta.

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr1312600295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása