DOBD FEL A NYARAD NÉHÁNY STÍLUSOS CUCCAL!

nyari-osszeallitas-lbf-lead.jpgMinden évszaknak megvannak a maga előnyei és hátrányai. Mivel mi nem szeretnénk a negatív dolgokkal foglalkozni, ezért inkább csak a pozitívakra fókuszálunk, és megmutatjuk Neked, hogy milyen ruhadarabokat, kiegészítőket szerezhetsz be az idei nyári szezonra! Egyébként nem csak a fesztiválokra és a nyaralásokra gondoltunk, hanem a munkahely öltözködési dilemmákban is segítünk egy picit.

Taste like a candy

Nekünk első sorban a színes cukorkák jutnak eszünkbe erről a ruháról, na meg persze a nyár. Egy remek darab a nyári jó időben, néhány szuper kiegészítővel megspékelve. Inkább kávézós, lazulós hétvégékre szánjuk ezt a szettet, de talán egy hosszabb útra is kényelmes lehet. Mindenképpen dobjuk fel a hasonló ruhákat pár szép ékszerrel, hiszen egy ilyen ujj nélküli ruhánál ez kötelező. Ne csak a pirosat és a fehéret használd az outfithez, hanem vegyél elő bátran arany, bronz, vagy akár ezüstös kiegészítőket, hiszen így válhat igazán különlegessé a kinézeted.

cukorka-lbf.jpg

"Napfény járja át a szívem újra.."

És idén egyrészes fürdőruhát viszünk az útra. A 2017-es év legnagyobb slágere ugyanis az egyrészes fürdőruhák, és hogy mi mennyire örülünk neki! Bár napozni tény, hogy nem a legjobb benne, mégis annyira jól mutatnak! Ezt a cuki piros fürdőrucit a Fashion Days oldalán megtalálhatod. Válassz hozzá egy piros papucsot és strandtáskát, egy trendi napszemüveget, és irány a tenge.... a Balaton!

summer-party-lbf.jpg

Most nincs idő a nyaralásra!

Igen, vagyunk sokan, akiknek idén nem jöhet szóba a nyaralás a munka miatt. De ki mondta, hogy nem élvezhetjük a nyarat? A jó idő segít neked abban, hogy különleges szetteket állíts össze. Mi például összeszedtünk egy lenge, nyárias összeállítást, és hozzájuk pedig egy picit melegebb árnyalatokat választottunk. És hát miért ne írhatnád Te a szabályok határait végtelen kreativitásoddal? 

szabalyok-lbf.jpg

 

Szeretnéd megtudni, hogy az egyes ruhadarabokat/kiegészítőket honnan lehet beszerezni? Akkor írj nekünk az info@littleblackfashion.hu e-mail címünkre!

Képek forrása: fashiondays.hu
Leadkép forrása: itsparadigma.com

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr1812608471

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása